FINNSNES: – Denne butikken har vært etterlengtet, så jeg er veldig denne er kommet, sier Heidi Strand.

Folkebladet-TV: Se innslag i dagens lokalnyheter

Judy's Lille Under satser på å være en nisjebutikk inne undertøy som kan være en rådgiver og veilede til riktige størrelser.

Det er akkurat det som kvinnene som var på åpningen framhevet.

Spesielle behov

– Her har de ordentlig kunnskap og kundene får hjelp, spesielt de som har skikkelig behov og problemer, forteller Janne Karlsen.

BADEKÅPE Damene skal slippe å kle av og på klær. Wencheton Rosvoll viser fram badekåpen kunder kan bruke.

Miriann Kildahl skal fjerne et bryst og kommer til å få behov for spesial-BH.

– Derfor er det flott at denne butikken er kommet, smiler Kildahl.

– Dette er jo en spesiell butikk som måler og prøver og får mye hjelp. Dette er noe ikke men helt skjønner, men vi godt voksne kvinner vi skjønner dette, forklarer hun.

Tid og ro

En av tankene med konseptet er at kvinnene skal få tid og ro til å finne og tilpasse det riktige produktet.

– Her er avskjermet og roligere, og det er godt med noe nytt som ikke er inne på Amfi, sier Solveig Reinholdtsen.

– Det er viktig at kunden er i fokus og kjenner seg vel, og vi kommer til å være der for kunden hele tida, forklarer eier Judy Pedersen.

Det var mye latter og humor da kvinnene samlet seg rundt BHer.

Slå seg løs

– Her er mange som kjenner meg og føler at de kan slå seg løs. Det er dette vi damer synes er veldig koselig, forteller Pedersen.

KAKE Bak den nye butikken åpnet med kake og glade damer. Fra venstre: Innehaver Judy Pedersen, Miriann Kildahl og Solveig Reinholdtsen.

Senterleder Stig Bergheim er strålende fornøyd.

– Dette er kjempespennende, nytt og annerledes. En krydderbutikk som vi ikke har på senteret. Vi har ventet lenge på at den skulle åpne. Også har den en flott beliggenhet i Storgata, like ved senteret, sier Bergheim.

Også nabo Art Senja liker at også det lokalet fylles. De flyttet inn i vår etter at Søstrene Lund Gården hadde stått tom.

– Det er flott med mer under samme tak. Denne gården har vært øde en stund. Det beriker Finnsnes uansett når tomme lokaler blir fylt opp, sier Ann Rita Wold, daglig leder i Art Senja.