FINNSNES: 19. juni i år åpnet Coop Norge en ny butikk på Finnsnes. Nærmere bestemt i Myra Senter. Det som engang var Rimi er nå blitt en helt fersk Coop Extra-butikk.

Omgjøringen har  skjedd i forbindelse med at Coop Norge tidligere i år kjøpte opp ICA Norge. Flere butikker innad sistnevnte kjede har derfor fått ny form, ny farge og nytt innhold.

- Kjempefornøyde

De helt ferske tallene fra butikken viser at butikken er blitt tatt svært godt imot på Finnsnes.

- Kundene er kjempefornøyde med vår nye butikk. Det er utrolig moro å se. Vi gleder oss over travle dager med massevis av hyggelig og fornøyde kunder, forteller butikksjef Helle Waage Blikfeldt.

Det var nemlig også det kommunikasjonsrådgiver i Coop Norge, Lise Mette Kjellberg, spådde da Folkebladet først omtalte saken tidlig i juni.

Da sa hun følgende:

- At Coop kjøpte opp ICA Norge var det beste som kunne skje for butikkene. Vi vil sette sammen det beste fra de to selskapene og skape et sterkt Coop med godt utvalg, poengterte hun og la til:

- Etter nøye vurderinger har Coop Norge kommet fram til at det beste konseptet for denne Rimi-butikken er å omgjøre den til Coop Extra.

- Fantastisk

Waage Blikfeldt mener omprofileringa gjør at de strekker seg enda lenger for å skape gode handleopplevelser for kundene.

Også konstituert administrerende direktør i Coop Norge, Geir Inge Stokke er fornøyd med den gode oppstarten butikken har hatt.

- Det er fantastisk å se hvilken mottakelse butikken har fått i lokalmarkedet. Selv om vi foreløpig har kort fartstid, kan vi slå fast at butikken har fått en fantastisk god start, forteller han.

-  Vi skal jobbe knallhardt videre med å gi våre medlemmer og kunder de beste handleopplevelsene, sier  Stokke avslutningsvis.

Ifølge tallene å bedømme hadde butikken 65 prosent økning i omsetning på åpningsdagen 19. juni. Butikken hadde også 18 prosent mer kunder enn på samme tid i fjor. (Se grafene til høyre)

Her er tallene de første dagene etter butikken åpnet som Coop Extra.
Kommunikasjonsrådgiver i Coop Norge, Lise Mette Kjellberg, er glad for oppkjøpet. Foto: PRESSE/ICA NORGE