FINSNNES:Prosjektet forankret i Studiesenterets strategiplan, hvor en av hovedmålsettingene er at studiesenteret skal forsterke sin posisjon som regional utviklingsaktør rettet mot kompetanseutvikling i regionen.

- Det skjer gjennom å styrke kontakten og samspillet mellom høyere utdanningsinstitusjoner, næringsliv og offentlig sektor, sier fylkesråd or næring, kultur og helse Line Miriam Sandberg (FrP)

Aktørene i Kunnskapsparken Finnsnes utgjør et kompetansesenter som har relasjoner til mange aktører i Midt-Troms. Det ligger godt til rette for å utvikle Kunnskapsparken som en arena for nettverks-bygging.

- Prosjektet er også et svar på fylkeskommunens mål og strategier for distrikts- og regionalpolitikk for å utvikle attraktive regioner og senter hvor folk og næringsliv vektlegges, sier fylkesråd Sandberg.

- Dette er også i tråd med fylkesplanen som poengterer at tiltak skal særlig medvirke til at det legges til rette for lokal og regional verdiskaping innenfor dagens og fremtidens næringsvirksomhet, sa Line Miriam Sandberg til slutt.