FINNSNES: Det forteller eier, Jørgen Engenes, da Folkebladet møter begge to midt under renoveringa før åpningsdagen lørdag.

- Lokalet blir bygget litt om før helgas festligheter. Det blir blant annet litt luftigere og vi flytter også inngangspartiet. Nye folk i betjeningen vil også være å se, forteller Nordnes.

Utestedet skal imidlertid kun holdet åpent fram til nyttårsaften. Da stenger dørene igjen.

- Fram til slutten av januar vil det bli gjort betydelig mer. Blant annet skal vi oppgradere underetasjen. Vi vil finne på en annen toalettløsning og vi skal bytte ut hele baren oppe, fortsetter han.

Les også: Åpner med nytt navn allerede i desember

- Et sted for alle

- Hvor brun blir baren nå?

- Den blir ikke fullt så brun som den har vært i 25 år. Jeg kommer til å bytte ut tak, farger og møblement. Søylene blir fjernet og lokalene skal framstå som en folkelig pub på kveldstid, forteller han.

På dagen derimot skal utestedet være et spisested og en kafé.

- Dette skal være et sted for alle - gammel som ung. Jeg har stor tro på konseptet, påpeker Nordnes.

Den nye driftslederen legger ikke skjul på at han ble glad da han ble forespurt om trå til for å etablere et utested.

- Engenes og jeg er veldig lik i oppfatninga av hva som mangler på Finnsnes. Jeg brukte derfor veldig kort tid før jeg takket ja, forteller Nordnes.

- Ser kun muligheter

Tilbakemeldingene vedrørende hans nye posisjon i utelivsbransjen har utelukket vært positive, ifølge han.

- Folk gleder seg og både Engenes og jeg skal prøve å få folk til å dra ut på Finnsnes i helgene isteden for å dra til Tromsø for eksempel, sier Nordnes.

Han har ikke erfaring som daglig leder i utelivsbransjen, men han ser uansett få utfordringer tilknyttet det.

- Jeg har ganske frie tøyler til å etablere denne uteplassen. Jeg liker å være blant folk og skape engasjement. Jeg ser kun muligheter, påpeker han.

Det man kan forvente seg, er ifølge Nordnes ei solid oppgradering hvor kun det beste er godt nok og der service og kvalitet er varemerket.

- Jeg kunne sagt mye, men jeg ønsker å spare litt av konfekten til den offisielle åpningsdagen i januar, smiler han.

(t.h) Jørgen Engenes og Hugo Nordnes i Go2gates utelokaler. - Her blir det nesten ugjenkjennelig når vi er ferdige, sier Nordnes. Foto: Christian A. Unosen