FINNSNES: Av sitt eget parti ble Line Miriam Sandberg foreslått til førsteplassen i første nominasjonsrunde. I en pressemelding redegjør hun for hvorfor hun ikke ønsker å stille som førstekandidat for tredje gang.

- Jeg, Line Miriam Sandberg, har fått en utrolig tillit fra Troms FrP og har to ganger vært førstekandidat på fylkestinglista, skriver hun innledningsvis.

Under intervju med nominasjonskomiteen ble Sandberg forespurt om hva slags plassering hun ønsket å ha.

- Mitt svar var at jeg ikke krevde en nummerert plass, men at jeg stilte meg til disposisjon for partiet der de måtte finne det best, skriver hun videre.

Takket nei

Sandberg fikk også tillit fra Lenvik Frp og ble innstilt til førsteplass på kommunevalglista for neste år.

- Jeg er stolt og ydmyk over den tilliten jeg er gitt både fra fylkets nominasjonskomite, men også lokallaget som har satt meg øverst på lista si, påpeker hun.

Valget Sandberg nå har stått overfor er om hun skal disponere seg for fylket eller lokallaget i Lenvik.

- Da jeg ikke ser det riktig overfor lokallaget eller velgerne å stå på førsteplass på begge listene har jeg gitt beskjed om at jeg kun ønsker å stå på førsteplass på Lenvik Frp sin kommunestyreliste, sier hun.

- Lykke til

Dette har hun ifølge henne selv nå ytret til begge nominasjonskomiteene.

- Jeg vil gjøre mitt ytterste for Lenvik FrP og for Troms FrP og takker for den utrolige tilliten og æren de har gitt meg. Jeg ønsker partiets nye førstekandidat og Troms Frp lykke til med års- og nominasjonsmøtet, skriver hun avslutningsvis.