BARDUFOSS: Det kom som en liten bombeat Målselv Frps og fylkestingspolitikeren Edgar Andersen trekker seg fra partiet med øyeblikkelig virkning. Nyheten slapp han i ei pressemelding torsdag kveld.

- Ikke tillit

Manglende tillit både i lokalpartiet og fylkespartiet gjør at han har tatt det drastiske valget.

– Bakgrunnen for min utmeldelse er manglende tillit og interne organisatoriske forhold i Målselv Frp og Troms Frp, sier Andersen.

Andersen viser til det arbeoiidet som pågår lokalt og på fylkesnivå for å underbygge sitt valg.

Andersen ønsker overfor Folkebladet  å utdype hva han mener med organisatoriske forhold og manglende tillit.

- Får bare overta

-  Jeg hadde trodd og håpet at tilliten til det jeg har gjort  sto sterkere i partiet, men det har det tydeligvis ikke gjort.  Det er greit nok det, da får bare andre overta, sier Andersen til Folkebladet.

– Arbeidet som nå pågår i lokallaget og fylkeslaget når det gjelder kommune- og fylkestingsvalget viser at tilliten til meg ikke lenger er til stedet. På bakgrunn av de signalene velger jeg nå å melde meg ut av partiet. Jeg ønsker ikke å delta i den pågående prosessen hvor jaget etter makt og posisjoner blir mer fremtredende enn politikken til Fremskrittspartiet, skriver Andersen i en pressemelding.

Andersen, som også er gruppelder i kommunestrtyet vil fram til neste valg opptre som uavhengig representant i formannskap og kommunestyre og på fylkestinget.

Andersen sier han har hatt mange diskusjoner med seg selv, sin familie og gode venner før han tok sin beslutning.