STONGLANDSEIDET: Torsdag åpnet endelig Jokerbutikken på Stonglandseidet i nye, flotte lokaler etter trangboddhet i mange år.

Det har tatt cirka fem måneder fra spaden ble satt i jorda til butikken stod ferdig, men all planlegginga har tatt fleire år.

Bygdefolket kom

Masse folk møtte opp, og det blei trangt om plassen under åpninga. Dette er både julaften og 17. mai på en gang for oss som bor her, var kommentarene som gikk igjen.

Etter planen skal Margareth Edvardsen overta drifta av butikken etter sin far Jostein Edvardsen.

Begge var de enige om at det hadde vært en helt fantastisk åpnungsdag. Det hadde utelukkende vært bare positive tilbakemeldinger, og folk var veldig glad for å få en ny, moderne butikk.

Stor glede

Far og datter uttrykte også stor glede over all den hjelpa de hadde fått fra bygdefolket under dugnaden dagene før åpninga.

- Dette blir en heilt ny hverdag både for oss som skal jobbe her og for dere som er kunder, sa Margareth Edvardsen.

For turister som måtte fare forbi, vil det være mulighet for både dusj- og toalettbesøk. Bobilene kan også få tømme toalettene ved behov, og nytt besinanlegg vil bli montert i nærmeste framtid.

Ordfører Odd Arne Andreassen ønsket til lykke med nybutikken og overrakte blomster fra Tranøy kommune, og elevene fra de minste klassene ved Stonglandet skole sang flere sanger til stor applaus.

NYTT: Joker på Stonglandseidet åpnet torsdag i helt nye lokaler. Foto: Rigmor Sellevoll