FINNSNES: Ifølge en tiltale tatt ut av Statsadvokatene i Troms og Finnmark må en 39 år gammel mann møte i retten neste uke på grunn av en rekke lovbrudd han skal ha utført i løpet av en og samme kveld.

Tiltalen beskriver hendelsene som skal ha funnet sted en junikveld i år ved et utested på Bardufoss. Først skal altså mannen ha blitt geleidet ut fra utestedet av politiet på grunn av ordensforstyrrelser. Tiltalen forteller at mannen skal ha opptrådt truende overfor flere gjester. Blant annet skal han ha dyttet en av gjestene og truet med å ta livet av vedkommende og hele hans familie.

Oppførselen endte med at politiet måtte ta hånd om 39-åringen og ved makt forsøkte han å vri seg unna grepet til politibetjentene. I forbindelse med at politiet skulle sette 39-åringen i politibilen spyttet han på en av betjentene.

I samme situasjon skal han ha uttalt at han skulle drepe de to politibetjentene. I tillegg truet han en kvinnelig politibetjent med at han skulle torturere henne, skade underlivet og knuse nesebeinet hennes.

Når saken kommer opp for Senja tingrett den 28. oktober må han også svare for å ha brukt hasj den aktuelle kvelden.