ALTEVATN: Fristen for å melde sin interesse for tomtene går ut 30. september. Allerede er det stor etterspørsel etter de 66 hyttetomtene som er lagt ut for salg ved Altevatn i Bardu.

Og at interessen er så stor gleder familiebedriften Hamco Bygg.

– Det er utelukkende positivt at det nå blir flere hytter ved Altevatn. Selv om 66 hytter kan høres mye ut, kommer det slett ikke til å bli trangt om plassen, sier sier daglig leder i Hamco Bygg, Rita Myrvang, i en pressemelding.

– Det er et åpent og flott område med plass til enda flere hytter.

Lenge siden sist

Familiebedriften Hamco Bygg produserer og selger hytter, og håper selvsagt å få selge mange av hyttene som etter hvert skal bygges ved Altevatn.

– Vi selger hytter til hele Nord-Norge, i tillegg til garasjer til hele landet. Men det er ekstra moro når det er byggeaktivitet på hjemmebanen vår, sier Myrvang.

Hun legger til at det er lenge siden sist et så stort prosjekt er blitt gjennomført i nærområdet.

Det vil komme langt flere enn Hamco Bygg til gode. Hun nevner transportnæring, salg av skuter og båt, møbel, interiør, matbutikker.

– Jeg håper alle som kan være interessert i en hytte kjenner sin besøkelsestid. Altevatn er et fantastisk område for de som er glad i friluftsliv, jakt, fiske og/eller skuterkjøring. Flottere turområde finnes vel knapt, sier Myrvang.

Trekning av tomtene

Seniorkonsulent Tom-Rune Eliseussen bekrefter den store interessen for tomtene. Han minner om søknadsfristen som er tirsdag 30. september.

– Tomtene trekkes snarest mulig etter søknadsfristen. Jeg forventer at alle tomtene tildeles ved første trekning, sier Eliseussen i pressemeldingen.

– Interesserte bør melde seg nå som sjansen byr seg, sier Eliseussen.

Han viser til at det har tatt lang tid å få regulert inn de 66 tomtene som nå er lagt ut i markedet.

(Folkebladet.no)