VANGSVIK: Blant åtte andre nordlendinger gikk Stine Jakobsen i kveld videre til de direktesendte semifinalene som går av stabelen allerede fredag.

Forrige helg sendte hun haka til dommer Gunnar Greve i gulvet da hun gikk fra de dype soultonene og opp i sin klokkeklare falsett.

Jakobsen skal derimot ikke i TV-ilden før neste onsdag, altså den 24. september.

I hver semifinale står det åtte deltakere som kjemper om seernes gunst. Seerne stemmer to fra hver pulje videre til finalerundene som starter med ti deltaktere fredag 10. oktober.

Tilbakemeldinger

Tilbakemeldingene hun har fått etter å ha vært med på Idol, har vært overveldende.

- Det har kommer til og med tilbakemeldinger fra folk jeg ikke aner hvem er. Personer sørfra har ringt og gitt ros, noe som har vært utrolig artig. Jeg ble til og med oppringt en lørdagskveld av en fra Sørlandet, som bare ville fortelle at han synes jeg var kjempeflink, og han håpa jeg ville vinne, fortalte vangsvikjenta overvelda forrige helg.

Nerver

Å holde nervene under kontroll med flinke sangere på alle kanter, beskriver hun som en hard nøtt.

- Man håper å være først ute, for å slippe unna nervene. Da får man gjort det du skulle uten å bli påvirka av de andre. Det trykker deg litt ned når hører de andre kjempeflinke sangerne. Av og til spør man seg selv om man er god nok til å være her, sa hun også forrige helg.

(Folkebladet.no)