SØRREISA: 19. september inviterer kvinnenettverket til seminar og workshop i næringshagen i Vikaveien. Der skal coach og lederutvikler Sissel Sem Stoltenberg, som opprinnelig kommer fra Sørreisa, hjelpe deltakerne til å finne balanse i hverdagen.

Stress

Nærmere bestemt handler arrangementet om stress, og hva stress gjør med tankesettet. Om hva som bidrar til balanse i livet. Om tilstedeværelse og oppmerksomhet.

” Balanse i livet høres så flott ut. Men hva skal til for å kunne si, med hånden på hjertet, at du har det? Hvis du skal starte en endringsprosess for å få mer balanse, krever det noe av deg. Du må kanskje gjøre valg som får følger for de rundt deg. Dette krever mot og vilje.”, heter det i beskrivelsen av arrangementet.

Tredelte grunner

Kvinnenettverket Ovedia er et åpent nettverk for kvinner, og holder til i Sørreisa. Seminaret med Sissel Sem Stoltenberg er det ene av de fire årlige arrangementene nettverket står for.

– Det er tre grunner til at vi ønsker å arrangere nettopp dette seminaret. Det ene er at vi ønsker å gjøre Ovedia synlig med slike arrangementer i Sørreisa, noe vi også tror bidrar til å samle damer, og da også kanskje på tvers av alderssammensetningene vi tradisjonelt har hatt i gruppa, sier Karin I. Johnsen til Folkebladet.

Den andre grunnen hun peker på er det faktum at Sissel Sem Stoltenberg er ei sørreisajente som har lyktes med sin satsing.

– Hun driver eget selskap, og jobber med både store og små bedrifter i hele Norge. For det tredje er jo temaet som Sissel tilbyr – mindfulness – veldig i vinden, og noe som det er stort fokus på, også i bedriftsmarkedet, understreker Johnsen.

Ledige plasser

Det er plass til 25 deltakere til seminaret.

– Er det ledige plasser?

– Ja, og folk kan bare melde seg på, men vi ønsker at alle skal være forhåndspåmeldt. Dette fordi vi skal ha servering, samt at det skal være nok av informasjonsmateriell til alle deltakerne, opplyser Johnsen.