FINNSNES: 4. september åpner Bunnpris & Gourmet dørene til nyrenoverte og ombygde lokaler i Kvistad senter på Finnsnes. Butikksjef Leif Jakobsen gleder seg.

– Nå har vi hatt to hektiske måneder med massiv ombygging av lokalet. Ennå er ikke alt helt på plass, men det vil det være til åpningsdagen, smiler Jakobsen.

Bunnpris & Gourmet åpner i de samme lokalene hvor Eurospar holdt til tidligere. Som en følge av det massive ombyggingsarbeidet, har lokalet fått et ganske annet utseende enn tidligere — aller mest i forhold til størrelse.

– Vi har utvidet arealet slik at det i dag er nesten tusen kvadratmeter i salgsareal. Med lager snakker vi 1.400 kvadratmeter, opplyser Håvard Aunan, driftssjef for Bunnpris region nord.

Splitter nytt

Der det tidligere var inngang til Eurospar, er det nå satt opp vegg. Den nye inngangen blir rett til venstre for hovedinngangen til Kvistad senter, i lokalet hvor Jernvaren holdt til tidligere.

– Utover det, hva blir den store forskjellen?

– Prisen, sier Leif Jakobsen kontant.

– Bunnpris er jo et mer lavpris konsept enn Eurospar. Samtidig kommer vareutvalget til å bli a la det samme, sier Jakobsen.

Bunnpris & Gourmet har et varesortiment som omfatter omlag 8.000 varer. Konseptet omfavner også lokale leverandører.

– Hva med ferskvaredisken?

– Vi satser på bredt utvalg av kjøtt, fisk, oster, lunsj og varm mat. Alt utstyret til ferskvaredisken er helt nytt, og er helt i topp i forhold til hva vi kan bruke det til, sier Jakobsen og Aunan.

Kjente ansikter

Selv om det er mye nytt i forbindelse med åpninga av nybutikken, så er det også noe som vil bli velkjent for de som var kunder hos Eurospar. Mange av de som var ansatt der har nemlig også tatt plass i det nye konseptet. Butikksjef Jakobsen er også et kjent fjes fra før etter seks år i jernvarebutikken.

– Jeg har kjempetro på dette konseptet, og det var også grunnen til at jeg takket ja til jobben. Hadde det vært noe annet hadde jeg nok takket nei, sier Jakobsen, som tidligere har drevet Rimi i 16 år.

(Folkebladet.no)

boble: Driftssjef i Bunnpris, Håvard Aunan og butikksjef Leif Jakobsen jobber hektisk med å få butikken klar til åpning i neste uke. På åpningsdagen feires det med kaffe og kake til de voksne, og brus og is til ungene.

Alle foto: Maria Holm Simonsen

Eirik Talberg og Renate Skog, som begge jobbet hos Eurospar, er på plass i nybutikken. Foto: Maria Holm Simonsen
Ferskvaredisken blir på samme sted som før, men utstyret er splitter nytt. Foto: Maria Holm Simonsen
Driftssjef i Bunnpris, Håvard Aunan og butikksjef Leif Jakobsen jobber hektisk med å få butikken klar til åpning i neste uke. På åpningsdagen feires det med kaffe og kake til de voksne, og brus og is til ungene. Foto: Maria Holm Simonsen