HEGGELIA: Jokern Pizza er pusset opp fra golv til tak. Med en engasjert datter som er interiørarkitekt har ikke eier Ivar Johnsen hatt så mye han skulle sagt om fargevalg og utseende, bortsett fra takk.

– Den mellomste datteren min i Oslo har stått for alt av lyssetting, dekorasjoner og fargevalg, og vært her og godkjent arbeidet, forklarer Johnsen.

Måtte ikke

Jokern har hatt et godt kundegrunnlag i Heggelia gjennon 27 år med strategisk beliggenhet like nedenfor en militærleir og en til like bortenfor. Strengt tatt hadde ikke Johnsen trengt å pusse opp.

– Vi er i den heldige situasjonen at vi får nye kunder to ganger i året, så på en måte er det nytt hvert år. Det hadde sikkert gått like bra uten oppussing, men det er noe med den følelsen av at noe er nytt og rent. Det skal være ordentlig og tilfredsstillende. Også er det kjedelig med det samme for lenge, sier han.

Tre tonn

Dette er fjerde gangs oppusing, men denne gangen har golvet fått seg en skikkelig renovering.

– Det beste som ble gjort er at vi fikk nytt golv. Vi fikk bort teppegolvet og jeg føler at det er renere, sier Johnsen.

Det har gått tre tonn med avrettingsmasse for å få golvet rett.

– Golvet var så skjevt at du kjente at det var skjevt og det var ikke noe fint.

Hjelpen fra interiørarkitekt har vært uvurderlig for utseendet og Johnsen ser at bordfargen krasjer med veggene og forteller at også møblene skal byttes etter hvert.

Det er også gjort en del skjønnhetsarbeid i form av å gjemme ledninger; det er skjult anlegg og spoter i taket.

Med 27 år i bransjen er ikke Johsnen lei, men har glidd mer over i administrativt arbeid. Han er takknemlig for at han valgte en yrkesvei med vekt på det sosiale.

– Det har blitt en livsstil med sene kvelder, men jeg får oppleve mye og treffe mye folk.

Johnsen liker fornying og har nye pizzatyper på gang.

– Det blir noen litt inspirert av Italia, men vi skal fortsette å bruke våre egne bunner, avslører han.

Også fortsetter fornyingen av interiør og vegger.

– Det er gode tilbakemeldinger fra kundene på det som er gjort, men det kommer noe mer. Hun har flere ideer som ikke er brukt ennå, smiler Johnsen.

(Folkebladet.no)

Ivar Johnsen liker at den 27 år gamle pizzabaren har blitt stilren med god fargesammensetting, bortsett fra bordene som skal få ny farge etter hvert. Dette er fjerde storoppussing på Jokern, men første gang med hjelp fra interiørarkitekt. Foto: Rune Ottarsen