Finnsnes/Tromsø: TV2s auditionrunder til Idol er godt i gang med å rulle over TV-sjermen. Selv om Midt-Tromsfolket har vært vitne til at to unge sangtalenter fra nærmiljøet, Stine Jakobsen (19) fra Vangsvik og Sondre Larsen fra Silsand (16) har fått gullbillett fra dommerpanelet bestående av fire kjente musikkpersonligheter, Gunnar Greve, Kurt Nilsen, Tone Damli og Espen ”Dansken” Selvig, er det fortsatt et sangtalent som vil prøve seg fra Silsand igjen.

Lærerikt

I kveld skal unggutten Emil Larsen (16) fra Silsand i ilden. Han var også på autidionrunde i Tromsø, og sang foran dommerne, og uten å røpe til Folkebladet om han fikk gullbilletten eller ikke, er han i allefall sikker på én ting.

– Jeg lærte veldig mye av å være med. Ikke bare om meg selv, men også om musikken.

Larsen, som alltid har hatt en interesse for sang og musikk sier at han meldte seg på for moroskyld, og moro ble det også.

– Det var veldig artig. Jeg traff på mange nye mennesker, og konseptet var veldig bra.

Han kan også fortelle om mange gode og positive tilbakemeldinger i forkant av sendingen, og synes det er flott at det er flere fra Senja som er med i året utgave av Idol.

Positiv respons

Sondre Larsen, som er kom videre fra auditionrunde forrige uke, har også fått mange flotte tilbakemeldinger i etterkant av opptredenen.

– Jeg har fått mange gode ord, og de kommer faktisk også fra Sverige. Det gir en selvtillitsboost til å stå på videre.

Han og Stine Jakobsen tok med seg gullbillettene sine til Oslo, og fullførte videre innspilling der, og om Emil Larsen blir en del av sirkuset videre får vi vite i kveld.

(Folkebladet.no)

Stine Jakobsen (19) fra Vangsvik kom i likhet med Larsen også videre til Oslo. Foto: TV2
Sondre Larsen (16) kom videre fra audition i Tromsø forrige uke Foto: TV2