Troms

01.45

Harstad: En person anholdt og satt i drukkenskapsarrest etter å ha utagert på utested. Anmeldes for ordensforstyrrelse

01.25

Tromsø: Politiet pågrep to personer på et utested mistenkt for befatning med narkotika.

00.25

Harstad: En beruset gjest var oppfarende mot en dørvakt. Ble hentet av politiet og satt i drukkenskapsarrest

23.35

Tromsø: Melding om vanskelig gjest på et utested. Ble bortvist fra sentrum

22.35

Tromsø: Bilfører, utenlandsk mann i 40 årene, kjørte i gågata i Tromsø. Ble stanset av politiet. Var åpenbart beruset. Pågrepet og nødvendige prøver ble tatt.

21.15

Hamnvik/Ibestad: Politiet har avholdt promille-og dokumentkontroll. 17 kontrollerte, ingen overtredelser.

Nordland

03.03

Mo i Rana: Melding om slagsmål med blant annet glassflasker involvert. To personer de aktive i slagsmålet, begge skadet. Overtatt helse for undersøkelse og behandling av bl.a kuttskader. Begge anmeldes for ordensforstyrrelse av patrauljen.

02.48

Bodø: Politiet kom over to personer som var i ferd med å begynne å sloss i sentrum. Fikk avverget det. En av partene blir bortvist og anmeldes for ordensforstyrrelse.

02.42

Meløy: Mann bortvist fra utested på Glomfjord grunnet ordensforstyrrelse. Ville ikke godta dette og satte seg opp mot patruljen. Patruljen måtte til slutt bruke pepperspray for å få kontroll. Anmeldes.

01.52

Leknes: Mann stanset for upåvirket kjøring ifm. trafikkontroll. Fremstilt for blodprøve, sak opprettet.

00.45

Rognan: Melding om bil som hadde kjørt ut av veien. Etter kort søk ble en beruset fører funnet. Fremstilt for blodprøve og førerkortet fratatt.

Finnmark

05.19

Hammerfest: overstadig beruset jente i slutten av tenårene kjørt til bopel. Blir ivaretatt av familien.

02.51

Hammerfest: slagsmål på utested. Mistenkte, mann i 30 årene, slått en annen mann over nesen. Kutt. Trenger ikke legetilsyn. Partene avhørt på stedet. Sak opprettet.

02.50

Hammerfest: melding om 2 damer som hadde sloss inne på et utested. Begge hadde fått kutt skader fra glass i ansiktet. Politiet har vært på stedet. Partene avhørt. Sak opprettet. Politiet følger opp saken.

02.20

Sandnes: Politiet til stedet for å avslutte en privatfest. Mye ungdom samlet. Festen avsluttes i påsyn av politiets tilstedeværelse.

02.16

Vestre Jakobselv: mannlig fører i 40 årene stoppet av politiet. Kjørt bil i alkohol påvirket tilstand. Tatt med til stasjonen i Vadsø for utåndingsprøve. Blåste til 1,42 i promille. Førerkortet beslaglagt. Sak opprettet.

02.11

Mehamn: Politiet har stoppet mannlig fører i 30 årene. Mistanke kjøring i alkohol påvirket tilstand. Blodprøve tatt på helsesenteret. Sak opprettet.

Norge

03.00

Oslo: Politiet leter etter tre gjerningsmenn etter at en mann ble knivstukket og ranet i forbindelse med et slagsmål i Oslo sentrum natt til søndag.Politiet fikk melding om hendelsen klokken tre, opplyser operasjonsleder Cathrine Sylju i Oslo politidistrikt til NTB.

– Meldingen gikk ut på at en mann var knivstukket i Brugata. Han var blitt kjørt til Brugata av en vekter som fant ham. Det viste seg at det hadde vært en slåsskamp, som endte i knivstikkingen, men vi vet ikke hva som har skjedd forut for dette, sier Sylju.

21.45

To biler fikk store skader i en brann ved Råde stasjon i Østfold lørdag kveld. I tillegg brant en bil i Moss. Les mer her.

Utenriks

21.30

København: Et ungt par ble angrepet av en mann med øks på en bensinstasjon utenfor København lørdag kveld. De to ofrene, som begge er 19 år gamle, er utenfor livsfare. Politiet i Nordsjælland fikk melding om hendelsen i Birkerød klokken 21.30, melder NTB.

– Vi kjenner ikke motivet til overfallet, og det unge paret kjenner tilsynelatende ikke til personen som står bak overfallet, sier operasjonsleder Jesper Hansen.

Politiet er på jakt etter gjerningsmannen som beskrives å være i 20-årene.