Troms

15.44

Salangen: Melding om trafikkulykke. To involverte kjøretøy. Det er ikke meldt om personskader men store materielle skader. – Vi er på vei til stedet, opplyser politiet i Troms på Twitter. Se innslag her

02.00

Sørreisa: En gutt i tenårene ble i natt fratatt førerkortet på grunn av for mange prikker. Han ble målt av politiet til å holde en fart på 74 km/t i en 60-sone i Sørreisa.  Han fikk fire nye prikker i tillegg til at han hadde seks fra før. Det førte til at han ble fotgjenger. Det opplyser Troms politidistrikt.

23.30

Tromsø lufthavn: En mann i tredveårene ble innbragt fra et passasjerfly da han forulempet kabinansatte i beruset tilstand. Politiet har opprettet sak, opplyser Troms politidistrikt.

Finnmark

00.05: Laksebukta/Vadsø: - UP har hatt laserkontroll. Et forelegg i 70 sonen på grunn av for høy fart, opplyser Finnmark politidistrikt.

Nordland

23.00: Skullebru: UP stoppet billist i 101 km/t i skiltet 60 sone. Førerkortet ble beslaglagt og sak opprettet, opplyser Nordland politisitrikt.

23.30: Fauskemyran: UP avholdt fartskontroll på E6 og utstedte fem forelegg for høy hastighet. Høyeste fart i 80 sonen var 98 km/t. Det opplyser Nordland politidistrikt.

Norge

00.01: Mannlige sykepleiere mer utsatt for trakassering enn kvinnelige. Les mer.

Verden

05.35: Nettsiden til russisk opposisjonsleder blokkert. Les mer.