Det er Jan Helge Nilssen som har drevet Name It på Finnsnes helt siden kjøpesenteret åpnet i 2005. Nå er butikken imidlertid klar for en ny epoke — på flere måter.

– Jeg har egentlig leitet i et par år etter en ny eier. Ikke fordi butikken går dårlig, men fordi vi ikke har noe naturlig generasjonsskifte i selskapet mitt, sier Nilssen.

Ny eier har han funnet i Best Retail Norge og Trond Homo. Det er Nilssen svært glad for.

– Det var veldig heldig at Trond kom på banen, og artig for meg å se at butikken vokser videre. Det føles med dette nesten som at jeg får et generasjonsskifte likevel, smiler Nilssen.

Bytter ut navnet

Homo tar over butikken 1. februar. Da stenges dørene i halvannen måned i forbindelse med at lokalene skal shines litt opp. 15. februar åpnes dørene igjen, og da vil det være en litt annen butikk enn det som var før som står klar til å møte kunder. Nybutikken får navnet Best Kids.

– Vi skal videreføre det Jan Helge har startet opp her på alle måter, blant annet med at de ansatte blir med videre. Merket Name It, som er godt innarbeidet her, skal fortsatt være hovedleverandør, sier Homo til Folkebladet.

Bredere sortiment

Med Best Kids blir imidlertid sortimentet utvidet med en god del nye merker, spesielt innen tekstil.

– Nye merker vi får inn er blant annet Didrikson, Kivat, Hummel, Gullkorn, Hust & Clare, Levis, JoHa og Lille Lam, forteller butikksjef Maria Stifjell.

Trond Homo mener utvidelsene med de nye merkene vil styrke butikken.

– Vi syntes det var litt for smalt å ha en ren Name It-butikk her. Derfor satser vi på et litt bredere konsept, sier han.

Best Kids er for øvrig en del av BabyCare-kjeden, som er er landets største på barneutstyr.

– Best Kids er en ny kjede. Vi har allerede etablert en butikk i Namsos, og så åpnes det ytterligere en butikk i Tromsø torsdag. Vi er også i forhandlinger i Alta, forteller Homo.