Fredag kveld foretok Hugo Nordnes såkalt teståpning av sin nye pub i lokalene etter Peppe's Pizza i Finnsnes Handelspark (Tirb-bygget).

- Jeg vil anslå at 250 mennesker på det meste var innom lokalene. Det er mye, og det er jeg veldig godt fornøyd med, sier Hugo Nordnes.

- Var det smekkfullt hus?

- Ikke smekkfullt, men bortimot. Med 180 sitteplasser og ståplasser i tillegg har vi vel plass til cirka 300 gjester totalt i lokalet.

Prøveåpning denne helga

Den offisielle åpninga av puben skjer først neste helg.

- Denne helga kjører vi en prøveåpning for å se hvordan alt fungerer, med logistikk i baren, kapasitet for å servere gjester, hva vi eventuelt mangler, og slike ting. Det jeg kan si etter fredagskvelden er at alt fungerte veldig bra. Vi hadde 10 stykker på jobb, sier Nordnes.

Mat kommer senere

Foreløpig er det ikke matservering ved det nye utestedet.

- Matservering vil kreve en del klargjøring først, så det kommer ut i februar. Menyen er satt opp og skal testes på de ansatte. Vi legger opp til å servere det jeg vil kalle pubmat, mat som først og fremst passer til mikrobrygget øl som følge. Vi legger opp til å tilby et stort sortiment av kortreist og lokalprodusert mikrobrygget øl.

Hugo Nordnes har forhåpninger til at det kan bli mye folk ved Hugo's Pub også lørdag kveld. Denne kvelden byr for øvrig på «full rulle» også ved On the Corner og på Finnsnes Hotell.

- Etter det jeg har oversikt over er det fullbesatt ved alle spisestedene tidlig på lørdag kveld. Det er bra at det skjer noe, og artig at det kan dryppe på alle, sier Hugo Nordnes.