20.42

Finnsnes: Bilfører, mann i femtiårene mistenkt for promillekjøring i sentrum. Han er fremstilt for blodprøvetaking. Sak er opprettet,b og det er gjort beslag av førerkort, opplyser operasjonslederen ved Troms politidistrikt.

09:12:

Tromsø, løpet av natta er en sølvgrå Suzuki sx4 s-cross stjålet i Tromsø. Observasjoner om kjøretøyet bes meldt til politiet.

08:51:

Tromsdalen, etter endel klager fra beboere i området tok viltnemda lørdag morgen affære og jagde 4 elger ut fra bebyggelsen og inn i dalen.

08:21:

Tromsø, Promillekontroll på Kvaløysletta og ved Lunheim. Totalt 93 førere kontrollert, ingen overtredelser avdekket.

04:58:

Kirkenes: Mann 25 år mistenkt for å ha kjørt bil i beruset tilstand. Sak opprettet.

04:43:

Hammerfest: En kvinne i 20 årene mistenkt for kjøring av bil i ruspåvirket tilstand. Sak opprettes.

04:16:

Tromsø: Kl. 03.00 og kl. 03.20 fikk politiet melding om at en person var slått til i sentrum. I begge tilfellene var gjerningsmann forsvunnet før politiet kom til stedet. Ingen alvorlig skadd.

04:13:

Tromsø: Like før kl 02.00 ble det meldt om slagsmål på et utested. Flere personer var involvert og hendelsesforløpet er uklart. Tre personer fremstilt for legevakt og en ble satt i arrest.

03:32:

Sortland: Melding om en hissig person som ikke hadde penger for å gjøre opp for seg etter taxitur. Ville betale med sigaretter. Politiet på stedet. Mulig anmeldelse fra taxieier.

02: 38:

Bodø: Melding om krangling mellom 2 menn utenfor et utested i Bodø. Rolig på stedet da politiet kom. En av partene fikk pålegg om å holde seg borte fra sentrum frem til lørdag morgen.

02:25:

Vardø: Politiet har utført kontroll på utested i Vardø. Alt ok, rolig og fin stemning.

02:23:

Rana: Melding om slagsmål og skadeverk på en privat adresse på Gruben. Patrulje på stedet og har kontroll. En person pågrepet og kjøres inn i arrest.

02:20:

Hammerfest: Melding om at en mann laget bråk på utestedet. Ble håndtert av dørvaktene på stedet.

02:18:

Sør-Varanger: En volds hendelse på privat adresse to menn i 50-60 årene er involvert. Politi på stedet og sak opprettet.

Politiet meldte litt senere at det var utdelt slag, men ikke behov for helsehjelp.

02:10:

Alta: En mann 25 år mistenkt for å ha kjørt bil i påvirket tilstand. Tre andre i bilen. Funn av hasj på en av passasjerene. Sak opprettet.

Norge:

09:00: VG melder at Norge tjener på missilsalg til Saudi-Arabia, til tross for at det er lagt ned forbud mot å selge våpen til diktaturet.

01:58: Selv om færre sjåfører ble tatt i landets fotobokser i fjor, økte summen som havnet i statskassen med 24 prosent til tett oppunder en kvart milliard.

Verden:

06:09: I USA har en budsjettkrise sørget for at flere statlige etater har blitt nødt til å stenge.

03:26: Rockeartisten Tom Petty døde av en overdose av forskjellige medisiner, opplyser familien, som er sikker på at overdosen var et uhell.