18:54

Tungtransportkontroll E6 Skibotn/Hatteng: En fører anmeldt for brudd på kjøre og hviletidsbestemmelsene, en fører ilagt advarsel. Vogntog målt for langt, bruksforbud til lovelig lengde. Ingen gebyr eller mangler på dekk/kjettinger.

18:50

Tungtransportkontroller E6 Nordkjosbotn/ E8 Tromsdalen: 21 tunge kontrollert på brems. To bruksforbud pga feil og mangler ved brems og ABS. Flere kontrollsedler for lys-mangler. 1 anmeldelse av fører kjøre og hviletid. Gebyr for manglende kjettinger. Flere dokumentgebyr, melder Statens vegvesen.

18:27

E6 Baddereidet: E6 har vært sperret siden i 16-tiden av et utenlandsk vogntog som sperrer begge kjørefelt på stedet. Bilberging fra Nordreisa er nå rekvirert og på vei mot stedet.

16.44

Tromsø: Overstadig beruset mann i 60-årene innbrakt og innsatt i drukkenskapsarrest. Ikke i stand til å ta vare på seg selv.

13.50

Finnsnes/Storgata: Politiet avholdt trafikkontroll med fokus på mobil- og bilbeltebruk. Ett bilbeltegebyr utstedt.

12.07

Skånland: Politiet fikk melding om at en kvinnelig fotgjenger har sklidd og havnet under en bil i bevegelse. Ukjent skadeomfang. Politiet er på tur til stedet.

Oppdatert kl. 14.50: Kvinnen i 70-årene er hardt skadd, og til behandling på sykehuset i Harstad. Flere personer er avhørt og det er foretatt tekniske undersøkelser. Saken etterforskes videre, melder politiet.

08.10

Ramfjord: Troms politidistrikt opplyser at E8 Ramfjord ved Leirbakken blir stengt i dag i tidsrommet 11-12. Dette på grunn av en rettsbefaring.

06.20

Kvaløya: Et busselskap har meldt fra til Troms politidistrikt om at en av deres busser har kjørt av veien på Kvaløya. Det var kun sjåføren i bussen, og vedkommende er uskadd. Bergingsbil er på vei til stedet, opplyser Troms politidistrikt.

05.50

Alta: Hovedredningssentralen Nord-Norge melder at en scooterpatrulje har klart å få ut Midt-Tromsmannen, som har vært savnet i et område i Alta siden mandag morgen. "Savnede befinner seg nå i en av Forsvarets beltevogner på vei ned til en ventende ambulansebil. Han er noe nedkjølt, men bevisst — og formen er stigende", skriver hovedredningssentralen. Les mer her.

02.41

Narvik: Politiet i Nordland meldte på Twitter at de rett før midnatt var på en adresse i Narvik. Der ble tre personer pågrepet for bruk og besittelse av narkotika. "Alle er nå avhørt og løsøatt", heter det i meldinga.

01.55

Bodø: Et rekkverk av glass ved Bodø Panorama begynte å bli meget ustabilt som en følge av vinden. Politiet i Nordland melder imidlertid at mannskaper fra Salten brann gjorde en utmerket jobb og fikk sikret rekkverket.

01.36

Bodø: En flyvende trampoline traff og skadet to biler i Bodø. Trampolinen ble demontert.

Norge

10.23: VG melder om snøkaos og vanskelige kjøreforhold på Østlandet og Sørlandet. Kaoset skaper store problemer for fly-, tog-, bil- og kollektivtrafikken. TA skriver også at Skien kommune i Telemark setter krisestad på grunn av snøproblemer og flere strømbrudd tirsdag morgen. Les mer her.

05.41: Vest politidistrikt melder at politiet og frivillige i morgentimene skal iverksette søk etter en mann i begynnelsen av 40-årene, som la ut på skitur fra Finse lørdag. "Søket vil starte så snart det blir lyst. Mannen skla være godt rustet for opphold i fjellet og ellers fjellvant", skriver politiet. Politiet ble kontaktet mandag kveld av mannens familie da de ikke hadde oppnådd kontakt med han. Frivillige fra Røde Kors og Norske redningshunder skal delta i søket.

05.04: To menn og ei dame i Kongsberg ble tatt for å stjele en snøfreser. Det melder politiet i Søndre Buskerud. "En nabo hadde oppdaget dem og meldte fra til politiet. Politiet kom over bilen de kjørte, like ved. Alle erkjente tyveriet".

02.10: En mann i 20-årene ringte politiet på 112 cirka 50 ganger på en time, opplyser politiet i Trøndelag. "Vi har vært hjemme hos han og tatt beslag i hans telefon. Vi ser alvorlig på misbruk av politiets nødtelefon. Ring oss heller på 02800 om du vil snakke med oss".

Verden

10.09: TV2 melder om en skolebuss som tirsdag morgen kjørte inn i en vegg i Eberbach i den tyske delstaten Baden-Württemberg. 47 personer ble skadd i ulykka, flere av dem barn. Les mer her.

06.06: En av verdens mest aktive vulkaner kan bryte ut i løpet av få dager eller uker, melder filippinsk vulkaninstitutt. Det skriver NRK. Filippinenes mest aktive vulkan, Mayon, viste i løpet av helga tegn til mulig utbrudd. Myndighetene justerte søndag beredskapsnivået opp til nivå 3, etter å ha observert damputbrudd og glør fra lava fra vulkanen. Les mer her.

03.26: Minst ti arbeidere døde og ytterligere elleve er savnet etter at deler av en bro under oppføring i Colombia raste sammen. Broen falt 280 meter ned i en kløft i et fjellområde kalt Chirajara, skriver NTB.