Som kjent stakk en kvinne i 40-årene fra Lenvik av med en Lotto-premie på over fem millioner kroner i helga. Til Folkebladet sier kvinnen, som ønsker å være anonym, at hun ble helt satt ut da hun fikk gladnyheten.

– Det er sånt man tror aldri kommer til å skje. For å si det sånn så har jeg på et eller annet tidspunkt sagt til ungene at vi skulle kjøpe Jacuzzi om jeg vant i Lotto, noe som ble sagt i den tro at det aldri kom til å skje, sier kvinnen.

– Så nå blir det Jacuzzi?

– Jeg kommer ikke unna den har jeg innsett, humrer hun.

Tok ikke telefonen

Da Norsk Tipping ringte kvinnen lørdag, valgte hun først å ikke svare ettersom det var et ukjent nummer. Det samme skjedde da det samme nummeret ringte på nytt.

– Det var da samboeren min sa at kanskje det var Norsk Tipping som ringte. Da han søkte opp nummeret på nett skjønte vi jo at det var dette som faktisk var tilfelle, sier kvinnen.

Paret visste imidlertid ikke hvor stor premie det kunne være snakk om, for de var usikre på om det kun er vinnerne av toppremien som får telefon fra Hamar.

– Vi begynte febrilsk å lete etter kupongen og Lotto-tallene, så det var veldig spennende. Til slutt gikk det opp for meg at jeg faktisk hadde vunnet, og så ringte Norsk Tipping igjen.

– Ikke umulig

Nå, noen dager senere, synes kvinnen fortsatt det er rart å tenke på det som skjedde lørdag.

– Har det sunket inn at du er Lotto-vinner?

– Jada, jeg har fått masse gratulasjoner, noe som er bare kjempehyggelig. Folk synes det er kjempeartig at jeg vant.

Siden den spennende lørdagskvelden har hun tenkt litt på dette med flaks og hvordan dette fordeles. For kvinnen synes selv hun stort sett har vært generelt heldig i livet.

– Dette var toppen av kransekaka, smiler hun.

Til Norsk Tipping opplyste hun at hun drømte om hus i Frankrike.

– Blir det huskjøp i Frankrike på deg?

– Det var noe jeg slengte ut, men så har jeg alltid ønsket meg et hus i Frankrike. Det er ikke umulig at det blir noe av, men neppe med det første  — vi får se, sier kvinnen, som ikke legger skjul på at hun er litt frankofil, altså veldig glad i Frankrike.

Hun opplyser for øvig at kupong hun vant på bestod av tilfeldig plukkede tall.