I går kveld opplyser politiet på Twitter at Troms operasjonssentral har problemer med å svare enkelte telefoner på grunn av teknisk feil.

– Nødlinje 112 fungerer som den skal. Vi registrerer innringer og ringer opp. Det jobbes med å løse opp feilen, skriver de på nettsiden.

Ellers er det ingen annen hendelser opplyst fra Troms politidistrikt denne natten.

Ei heller noe å nevne fra våre nabofylker.

Innenriks

Norske Skog AS setter i gang en prosess for å få solgt skogkonsernets sju papirfabrikker.

– Norske Skog-gruppens sju papirfabrikker vil fortsette driften som normalt, og våre kunder, leverandører og andre forretningspartnere vil fortsette å motta produkter av høy kvalitet og tjenester fra Norske Skog uten opphold gjennom salgsprosessen, opplyser selskapet i meldingen i NTB.

Dagens Næringsliv skrev mandag at rundt 100 mulige kjøpere er interessert i Norske Skogs fabrikker, og at de internasjonale investeringsbankene Citibank og Evercore allerede var i full gang med å forberede konkurssalget.

Arbeiderpartiets partisekretær Kjersti Stenseng varsler endringer i partistrukturen og ny politikk på flere felt.

En lastebil krasjet med varebil i Telemark og E134 ble midlertidig stengt etter en frontkollisjon mellom en lastebil lastet med blomster og en varebil. Føreren av varebilen er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang. Det er store materielle skader på begge kjøretøyene, melder politiet i Telemark, skriver VG.

Utenriks

23 sivile er drept i et USA-ledet flyangrep mot en IS-kontrollert landsby i Syria, ifølge eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights (SOHR).

– Minst 23 sivile, blant dem åtte barn og seks kvinner, ble drept før daggry onsdag, i flyangrep fra den USA-ledede koalisjonen rettet mot en IS-kontrollert landsby på østsiden av elva Eufrat, opplyser SOHR, skriver NTB.

Ecuadors visepresident Jorge Glas er dømt til seks års fengsel etter å ha blitt funnet skyldig i omfattende korrupsjon. Ifølge dommen mottok Glas 112 millioner kroner i bestikkelser fra det brasilianske entreprenørselskapet Odebrecht, som ønsket å sikre seg lukrative offentlige kontrakter i Ecuador, dette skrier NTB.

Russlands president Vladimir Putin holder pressekonferanse torsdag. Det er den første etter at han kunngjorde sitt kandidatur til presidentvalget i mars 2018. Den årlige pressekonferansen har tidligere vart i nærmere fem timer, og i år er det ventet at 1.600 journalister deltar, skriver NTB.

VG skriver på sine sider at et propellfly av typen ATR 42 med 22 passasjerer og 3 ansatte om bord styrtet kort tid etter avgang fra flyplassen Fond-du-Lac onsdag kveld. Det er ikke meldt om omkomne. Ifølge CBC News er flere personer skadet, men omfanget er uklart.

NATO opplyser at de begynner å flytte inn i sitt nye hovedkvarter i Brussel 19. mars. Det er ventet at det vil ta 12 uker å flytte til det nye hjemmet, som bare et steinkast unna det gamle, skriver NTB

Et vindu på et helikopter fra den amerikanske marinen falt tirsdag av midt under flyturen, og landet på lekeplassen til en barneskole på den japanske øya Okinawa. Et barn fikk lettere skader, skriver CNN. De amerikanske styrkene sier de tar hendelsen ekstremt alvorlig, og at de nå etterforsker årsaken, skriver VG.