Politiet i Troms har det siste døgnet avholdt flere kontroller i Midt-Troms.

På Twitter i natten som gikk har de opplyst at de har gjennomført flere kontroller i og rundt Tromsø. - Med Ingen overtredelser.

Det ble også gjennomført en trafikkontroll på Heggelia der syv personer ble stoppet. Heller ikke her var det noen overtredelser.

Innenriks

I Finnmark rapporterte politiet på Twitter om en trafikkulykke like før midnatt i Vadsø. Bilen gikk rundt og havnet på taket. Det var fem personer i bilen. En fører på 17 år ble videre anmeldt for uvettig kjøring. Det var ingen mistanke om promillekjøring, og fører hadde fått skader i fot, som eneste med skade etter ulykken.

I Mo i Rana på E6 kjørte en brøytebil inn i en forankjørende/stående personbil, skriver Politiet i Nordland på Twitter. Det ble funnet lekkasje av hydrolikkolje, men ingen personskader på stedet.

Oljefondet taper milliarder på aktiv forvaltning, skriver NTB. Les mer om dette her.

Professor Ragnar Torvik mener fallende boligpriser og rekordhøy gjeldsbelastning hindrer Norges Bank i å øke renten raskt eller mye. Les saken her.

VG: Regjeringsforhandlingene starter 2. januar. Her leser du mer om dette.

Utenriks

Kim lover å gjøre Nord-Korea til verdens største atommakt. Les mer om dette her.

Demokraten Doug Jones blir Alabamas nye senator, etter å ha vunnet over den omstridte og erkekonservative republikaneren Roy Moore tirsdag. Les mer her.