I går kveld opplyste Troms politidistrikt på Twitter at 25 biler på Finnsnes ble kontrollert i trafikkontroll, men at det var Ingen overtredelser.

Ellers har det vært en stille natt med lite hendelser i Midt-Troms disktrikte, ut i fra politiets opplysninger på nettet.

I Ramfjordbotn utenfor Tromsø, rykket nødetatene ut til en pipebrann i fire-tiden i natt. Huseier skal da ha brukt et pulverapparat for å slukke brannen. Det var ingen personskader i brannen, og brannvesenet luftet ut boligen.

Annen innenriks

Palestinakomiteen som skulle demonstrere foran Stortinget neste torsdag, ble sensurert av Facebook. Det mener leder Katrhrine Jensen, som forteller til NTB at nettstedet fjernet invitasjonen til Trump-demonstrasjonen, og utestengte lederene. Les saken her.

Det brant i et hus og en garasje på Notodden natt til tirsdag. Les mer om saken her.

Fire personer er pågrepet i natt etter knivstikking i Oslo. Mer om dette kan du lese her.

Utenriks

Russland er i ferd med å sluttføre en stor forsvarskontrakt med Tyrkia, som skal kjøpe et avansert russisk luftvernsystem. Les saken her.

USAs president Donald Trump mener mandagens feilslåtte terrorangrep, utført av en taxisjåfør fra Bangladesh, understreker behovet for innvandringsreform. Les mer her.

Her er også siste nytt vedrørende terroristen i New York.

Og hva Bangladesh sier om terroren.

Seriemorder Todd Kohlhepp er til nå dømt for syv drap i USA. Nå sier han til myndighetene at det er flere ofre som ikke er oppdaget, skriver VG. Det var i mai i år den 46-årige mannen fra byen Spartanburg tilsto å ha drept fire menn og tre kvinner mellom 2003 og høsten 2016. I tillegg tilsto han to tilfeller av kidnapping og ett tilfelle av voldtekt.

Han ble dømt til syv ganger livstid i fengsel, uten mulighet for prøveløslatelse.

Amnesty går til angrep på EU. Amnesty International hevder at europeiske myndigheter ikke bare har vært klar over overgrepene mot migranter i Libya, men at de også har støttet libyske myndigheter i å stanse migrasjonsforsøk over Middelhavet ved å holde folk tilbake. Det skriver NTB.

Den argentinske marinen har ved hjelp av sonar gjort to funn i Sør-Atlanteren i søket etter den savnede ubåten.Det er uvisst om det er deler av ubåten som er funnet, skriver NTB. Det var 44 personer om bord på den savnede ubåten.