Det er fint lite å melde fra norges tre nordligste fylker. Både Nordland, Troms og Finnmark har hatt en rolig natt går man ut fra politiets Twitterkonto.

- Rolig natt med svært få henvendelser til politiet, siste natt, skriver Troms politidistrikt like før halv sju mandags morgen.

Også i i landet for øvrig har natten vært preget av få hendelser.

I Stavanger brant et bolighus i natt. Det var full overtenning i huset som lå i tett trehusbebyggelse. I skrivende stund er ikke brannen slukket. Her kan du lese mer om denne saken.

Utenriks

Søndag natt norsk tid, truer en ny skogbrann flere byer i California, i USA. Den siste uken har branner rast i seks ulike områder nær storbyen Los Angeles. Les mer om saken her.

Bitcoin debuterte på en futuresbørs i Chicago søndag, og åpningskursen var satt til 15.000 amerikanske dollar. Etter noen få minutter var den oppe i 16.000. Dette melder NTB.

USA, Sør-Korea, Japan satte i gang en felles øvelse i å spore missiler fra Nord-Korea som følge av landets siste missiltest, opplyser sørkoreanske myndigheter, ifølge NTB.

Flere av kvinnene som tidligere har anklaget Donald Trump for seksuell trakassering og seksuelle overgrep kaller inn til en pressekonferanse mandag, Melder VG i sin oppdatering av nyhetsdøgnet. Det er NBC som først skriver om nyhetene. Her vil de be om at Kongressen etterforsker anklagene mot USAs president, ifølge kanalen. Tre av kvinnene stiller også opp til intervju hos Megyn Kelly, en journalist som selv har et turbulent forhold til Trump.

Venezuelas president Nicolás Maduros sosialistparti gikk av med seieren i søndagens lokalvalg, melder NTB. Tre av de største opposisjonspartiene boikottet valget.