01.31: Politiet i Nordland orienterer om at de har mottatt flere meldinger om veltede trær og takplater som er tatt av vinden i Saltdalen og Bodø, samt byggegjerder etter Riksvei 80 som er veltet.

01.31: Politiet har pågrepet to rumenske menn som er siktet for å ha stjålet varer på et kjøpesenter i Akershus for 80.000 kroner. Mennene ble pågrepet etter at vektere på Triaden i Lørenskog fattet mistanke til dem, skriver Romerikes Blad.

03.42: Ifølge NTB oppluser Indonesias beredskapsmyndigheter om at vulkanen Agung på Bali fredag sendte ut en to kilometer høy askesky. Beredskapen er fortsatt på høyeste nivå rundt vulkanen, men den internasjonale flyplassen sør på Bali er i normal drift, sier talsmann Sutopo Nugroho i landets katastrofehåndteringsetat.

05.22: Bevæpnet politi rykket natt til fredag ut etter at de fikk melding om at en mann satt på en buss med en avsagd hagle. Mannen ble pågrepet etter å ha gått av bussen på Os. Ifølge politiet var han i besittelse av et replikavåpen, flere kniver og narkotika. Mannen fraktes til arresten. Det skriver VG.

06.14: Fredag morgen raser ekstremværet "Aina" som verst. – Det blåser storm mange steder, spesielt fra Fedje og sørover i Rogaland. Det blåser også kraftig i Agder og inn mot Oslofjorden, men er det foreløpig snakk om kuling, sier StormGeo-meteorolog Beate Tveita til TV 2.