Det opplyser Hugo Nordnes sjøl til Folkebladet. Han, som har vært daglig leder av det nå konkursrammede utestedet, var onsdag i møte med bostyrer, huseier og aksjonærene i Go2Gate AS.

Møtet var et forsøk på å få åpnet Pinne til helga for å få kjørt den store reunionskonserten med «Samlebandet».

Positive

– Bostyrer og aksjonærer var positive, og også Lenvik kommune ga tommel opp med tanke på bevillingsdelen. Det bli imidlertid ingen avtale med huseier, så det strandet der, forteller Nordnes.

– Hvorfor strandet avtalen med huseier?

– Avstanden på ønske og tilbud på leiebeløp var for stort, sier Nordnes.

Han mener selv at hans tilbud om leiebeløp ikke var urimelig lavt.

– Nei, tilbudet var stort sett identisk med det som har vært der.

Jobber videre

– Hva nå?

– Det er klart at møtet onsdag ble en nedtur, men vi jobber videre. Ønsket om å starte opp igjen er der, men det er ikke noe som er gjort over natta. Nå tenker jeg at vi bare må la desember gå, og så får vi se hva vi finner ut på nyåret, sier Nordnes.

– Det forteller meg at det er interesse ute blant folk, men det blir jo litt på samme måte som når nærbutikken legges ned — for da er det jo ikke måte på hvor mye folk har handla der, poengterer Nordnes.

Han gjør et poeng ut av at folk generelt kommer til utestedet svært sent, noe som gjør det svært vanskelig å skulle drive «butikk».

– Det spres også en del negativitet der det ikke er måte på hvor trasig, fælt og feil alt har vært drevet, men jeg opplever vel at det ropes mest fra folk som egentlig aldri er ute, poengterer Nordnes.

– Ikke riktig plattform

Frank Berntzen, som eier bygget som har huset Pinne, ønsker ikke å diskutere intern forretning i media.

– Det er helt uinteressant, uttaler han.

– Har du selv noen utelivsplaner?

– Jeg må svare det samme som sist jeg ble spurt, altså at jeg ikke har noen planer, sier Berntzen, som for øvrig viser til prosessen som pågår med å rydde opp i konkursboet.

Jobber med bobehandlinga

Advokat Kjetil Rege, som er oppnevnt til bostyrer i forbindelse med Pinne-konkursen, bekrefter at det ikke ble noen ny oppstart på det nåværende tidspunkt.

– Så nå jobbes det vises med bobehandlinga på vanlig måte, sier Rege.

– Nei, det kommer stadig vekk krav inn til boet, og jeg regner med at det fortsatt vil komme inn krav de neste to ukene, sier bostyreren.

Han opplyser for øvrig at det ikke er noen andre som har meldt seg med interesse for gjenåpning av Pinne.

Hugo Nordnes vil jobbe videre med å få til en gjenåpning av Pinne. Foto: Reidar Ingebrigtsen