Mandag var det aktivitet inne på Esso-stasjonen på Finnsnes. Siden brannen 16. november har arbeidet med å renovere stasjonen pågått for fullt.

Satser på gjenåpning denne uka - se video her.

– Vi jobber dag og natt for å få åpnet, for det er klart at det er økonomisk tap for oss hver dag vi ikke har åpent. Så vi står på for å komme oss i gang fortest mulig, sier eier og driver Morten Kjærvik til Folkebladet.

Maling

Mandag formiddag var det takmaling sto på programmet. En del utstyr, blant annet til kjøkkenet samt nye datamaskiner, er også på tur slik at det kan monteres.

– Nå er det nedvasking og maling som pågår, så det er klart til nyåpning igjen som forhåpentligvis vil være på fredag, litt utpå dagen, sier Kjærvik.

Han sier at de får god drahjelp, og ser positivt på tida framover.

– Vi har en veldig sterk kjede i Norgesgruppen i ryggen, og de er med og hjelper oss så det skal nok gå veldig bra.

Gode tilbakemeldinger

Folkebladet har tidligere skrevet at det sannsynligvis var en termostat som sviktet, som igjen gjorde at det tok fyr i frityrkokeren.

Siden brannen er det mange kunder som har vist interesse, og som spør om når stasjonen er tilbake i drift.

– Folk er på dørene her hele tiden og lurer på når vi åpner, det er mange gode tilbakemeldinger og kunder som sier at de savner oss, og det synes vi jo er veldig bra.

– Det må være en vitamininnsprøytning?

– Ja, det er rørende å høre at folk sier at de kommer tilbake til oss. Det er veldig bra.

Hvordan har dere selv hatt det?

– Det har vært rimelig tøft. Når du er nyoppstartet og får et slikt slag, så ligger du nede en stund. Men vi har hele tiden sagt at man blir bare sterkere av det. Vi har planer om at det skal skje en del ting når vi bare får åpnet dørene igjen, da skal vi trykke til, sier Kjærvik.

Han sier at de også har hatt en god dialog med personen som var på jobb kvelden brannen fant sted.

– Det går bra, vi har hatt dialog hele veien og det går fint.

ARBEID: Det har vært lagt ned en stor jobb inne på butikk-delen av stasjonen for å få klart alt til åpning. Foto: Stian Blindheim