Her er et utdrag fra politiloggene i Troms, Nordland og Finnmark:

I Tromsø kastet en beruset mann en stor stein inn på et utested. Det ble materielle skader, men ingen personskader. Vedkommende ble innbrakt og satt i drukkenskapsarrest. Sak opprettes, melder Troms politidistrikt på twitter klokka 00.54.

Klokka 00.56 ble en beruset kvinne i Tromsø innbrakt og satt i drukkenskapsarrest. Ikke i stand til å ta vare på seg selv, melder politiet.

I Harstad ble en person innbrakt av politiet fra et utested klokka 01.29. Vedkommende ble satt i drukkenskapsarrest. Blir anmeldt for ikke å ha etterkommet pålegg fra politiet.

En aggresiv og utagerende mann i Tromsø blir innbrakt og innsatt i drukkenskapsarrest klokka 01.34. Anmeldes for forulemping av offentlig tjenestemann og ordensforstyrrelse.

Klokka 01.49 blir en beruset kvinne i Tromsø innbrakt og innsatt i drukkenskapsarresten. - Ikke i stand til å ta vare på seg selv, opplyser politiet.

Klokka 03.46 melder politiet om slagsmål i sentrum av Tromsø. Det ble benyttet flaske og planke som våpen. Ingen personskade, opplyser politiet. Partene ble bortvist fra sentrum. De anmeldes for ordensforstyrrelse.

Finnmark

Alta klokka 00.27: Slåssing ved utestedet City i Alta. Politiet varsler påtale.

Alta klokka 00.31: Kunde i taxi overstadig beruset. Kunne ikke redegjøre for adresse.

Porsanger, Lakselv klokka 00.50: Politiet melder om overstadig beruset og kranglevoren person.

Vadsø klokka 00.57: Festligheter med rop, skriking og høyt volum. Blir påtalt av politiet.

Kirkenes klokka 01.14: Beruset person i sentrum. Får muntlig pålegg.

Kvalsund klokka 01.17: Innbrudd i hytte i området Repparfjorden/Trangdalen. To scootere og strømaggregat stjålet.

Mehamn klokka 01.35: Slagsmål på utested. Politiet bortviste de impliserte etter muntlig pålegg.

Kautokeino klokka 01.40: Slagsmål utenfor hotellet. Politiet avklarte og vil følge opp saken.

Bjørnevatn klokka 01.40: Politiet ga pålegg om ro etter festligheter med støy, musikk, rop og skrik. Pålegget om ro ble etterkommet.

Alta klokka 01.51: Uro og bråk fra overstadig beruset person. Ble bortvist fra sentrum av politiet.

Kirkenes klokka 01.56: En person slått i ansiktet utenfor utested. Politiet følger opp saken.

Honningsvåg klokka 01.59: Slåssing og utagerende aktivitet som skremmer gjester. Politiet fikk det oppløst.

Kirkenes klokka 02.01: Slåssing i Kirkenes sentrum.

Alta klokka 02.17: Overstadig beruset person bortvist.

Alta klokka 02.02: Fest i privat bolig oppsøkt og avsluttet av politiet.

Honningsvåg klokka 02.29: Slagsmål med fem personer involvert. En mann berget opp av havet. To til lege. Politiet følger opp.

Alta klokka 02.23: Promillekjøring. Mistenkt pågrepet og sak opprettet.

Alta klokka 03.05: En person lettere skadet etter sjalusidrama. Politiet mekler.

Nordland

Klokka 23.33, Scandic Bodø: Melding om to personer på taket. Da politi ankom stedet gikk brannalarmen i 3. etasje. To 16 åringer på taket, foreldre informert. Brannalarm utløst av soldater som hadde fest som var blitt amper. MP følger opp.

Klokka 23.12, Bodø: Melder hadde observert en mann som angivelig hadde en pistol stukket ned i buksa. Politiet bevæpnet seg og fikk raskt kontroll på mannen. Stukket ned i buksa var et par bowling sko.

Klokka 00.57, Mosjøen: En mann hadde slått til og tatt kvelertak på en vakt på et utested. Mannen er pågrepet og sitter i varetekt.

Klokka 02.05, Bodø: I forbindelse med kontroll av et kjøretøy ble det avdekket at en av passasjerene var ruset. Det ble funnet en mindre mengde narkotika på samme mann. Saken anmeldt.

Klokka 02.37, Bodø: Trøblete gjest ikke lenger ønsket på utested i Bodø. Nektet å forlate. Politiet til stedet. Mannen valgte ikke å følge politiets anbefalinger, innbragt og satt i arrest.

Klokka 02.45, Bodø: Vanskelig gjest på et annet utested. Utestedet ba politiet om hjelp til å få gjesten fjernet. Politiet til stedet. Gjesten innbragt og satt i arrest.

Klokka 02.34, Leknes: Uro rundt en mann på et utested. Politi til stedet. Samme mann hadde fått et pålegg tidligere på kvelden. mannen anmeldt.

Klokka 0440, Narvik: Politiet stoppet en bil der fører var beruset. Saken er anmeldt, førerkort tatt i beslag.