Visit Senja er i gang med å utarbeide den nye Senjaguiden for 2018-2019. Denne skal i trykken i januar, og nå håper de på hundrevis av bilder som fanger regionen fra sin beste side.

– Dette er spennende. Vi er ute etter å finne det perfekte førstesidebildet, som skal være på trykk på vår nye guide. Da ønsker vi å få inn bidrag fra noen flinke hobbyfotografer, som vil å være med i denne konkurransen, forteller Stine Valjord i Visit Senja til Folkebladet.

Premie

Hun oppfordrer hobbyfotografer, studenter, boende og reisende om å sende inn sitt bidrag. Det vanker også en premiering for bildene som blir brukt i brosjyren.

Hobbyfotografer

Motivene kan være så mangt, det eneste kravet er at det må reflektere Senja-regionen på en god måte.

– Vi vet det finnes mange flinke hobbyfotografer der ute som reiser rundt på Senja og Dyrøy, som også er en del av regionen, og tar flotte bilder, sier hun.

Ekte og autentisk

– Det kan være bilder av folk, dyr eller natur. Det viktigste er å ha et fokus på den gode opplevelsen som man gjerne har med en bestevenn, dyrevenn eller at man er alene i naturen. Noe som er ekte og autentisk og treffer midt i hjertet. Dette vil vi fange i Senjaguiden, sier Valjord.

Frist

Konkurransen er åpen til og med 22. desember.

– Vi trekker vinneren ganske nært opp til denne datoen, så det vil jeg tro blir en ekstra gøy julegave. Vi skal også lage litt blest om trekningen når den skal foregå. Nå gleder jeg meg veldig til å se bidragene, og håper vi får hundrevis av innsendte bilder, smiler Valjord.

Bidragene kan sendes inn på e-post

Stine Valjord i Visit Senja håper på mange bidrag i konkurransen etter det nye forsidebildet i Senjaguiden. Foto: Carina Hansen
Senja og Dyrøy skal representeres i den nye Senjaguiden som kommer ut januar 2018. Foto: Carina Hansen