Damene i gården er ikke i tvil om at det nye samarbeidet kan tilby noe som ikke ellers er å finne på Finnsnes.

Se video: Flyttet — tre butikker samarbeider

– Vi tenker at vi skal kjøre kryssbehandlinger mellom Jills og Senja Skin, og det viktigste er at med dette har vi laget et miljø som kan tilby det meste innenfor disse veggene. Vi har skjønnhet, klær og hår. Vi ønsker å lage en totalpakke, dette tror jeg Finnsnes er klar for, sier eier og driver av Jill Salong, Marthe Storli Mathiassen.

Flyttet

Annette Keiser og hennes firma Senja Skin holdt tidligere til i Finnsnes senter. For å komme tettere inn på kundene var det ikke vanskelig å takke ja til tilbudet om å flytte inn, da Storli Mathiassen tok kontakt.

– Det føles veldig bra å flytte hit i nye og fine lokaler. Nå er vi på bakkenivå og folk kan lett finne oss her. Vi åpnet i forrige uke og førstkommende fredag skal vi ha en offisiell åpning med fest og moro, smiler Keiser.

Hun synes det er flott at de tre bedriftene skal jobbe videre under samme tak.

– På denne måten kan vi tilby litt ekstra til alle våre kunder. Vi kommer til å ha et sterkt kundefokus fremover med tanke på kundekvelder og sammenkomster, så dette blir spennende, sier Keiser.

Pusset opp

Velværefirmaet har flyttet inn i lokalene hvor spisestedet «Mood» tidligere holdt til.

– Det var ganske mørke farger her og vi ønsket et helt anderledes stil. Kjøkkenet er borte og vi har fått to behandlingsrom i lokalene. Etterhvert planlegger vi også å utvide vår beholdning med å ha en sminkeavdeling. Så i stedet for at kunder skal måtte gå på nett for å kjøpe sminke, kan de komme hit å se og prøve de samme produktene. Dette tror jeg mangler på Finnsnes, forteller Keiser.

2018

Da alle tre bedriftene nå går inn i en hektisk førjuls-periode, vil samarbeidet ikke helt komme til sin rett før på nyåret.

– Jeg tror det blir vanskelig å få kjørt oss inn før jul, dette er en hektisk tid vi nå går inn i og for folk generelt. Jeg tipper at det ikke blir før på nyåret at vi kjører på litt mer, forlenger jula litt, ler Storli Mathiassen.

Fra mørke vegger og sterke farger, har den nye virksomheten pusset opp å dreid lokalet i en lysere toneart. Døren til Kozmo, står alltid åpent. Foto: Carina Hansen
Bare vegger skiller de tre bedriftene, her i Andersen-gården på Finnsnes. Foto: Carina Hansen