Tirsdag kveld pakket arbeiderene ned butikken som til nå har ligget mellom kafeen og gullsmedbutikken i første etasje. Nå tar de over lokalene etter Musikkverket som tidligere i år måtte kaste kortene.

Vekst

– Dette er mye større lokaler, noe vi har vært ute etter lenge, endelig har vi fått anledning til å flytte på oss, noe vi er kjempefornøyd med, sier daglig leder på Vita Finnsnes, Heidi Kristiansen Martinussen til Folkebladet.

Butikken har hatt vekst de siste årene, noe også kjeden selv har opplevd.

– Vita er en kjede i vekst, i kontrast med rene parfymerier som bare forsvinner. Hva vi har i beholdningen endres hele tiden. Når vi kommer inn i de nye lokalene kommer vi blant annet til å satse mer på sminke, forteller Kristiansen Martinussen.

Synlig

Fra et mindre lokale til et i «hovedgata» på Amfi, er det ingen tvil om at butikken vil bli lagt mer merke til.

– I de nye lokalene vil vi bli mer synlige, det er jo der alle går forbi, så det er ingen tvil om at vi stikker oss mer fram her, sier den daglige lederen.

Neste uke skal butikken stå ferdig.

– Montører og elektrikere er nå i full sving, så denne uka blir det full rulle. Så satser vi på at vi neste uke er oppe å går igjen, sier Kristiansen Martinussen.

Ny butikk

Senterleder Stig Bergheim forteller at det er en ny butikk som kommer inn i Vitas gamle lokaler.

– Jeg vil ikke si hvem som skal inn der, foreløpig er dette hemmelig. Det jeg kan si er at det er avklart hvem som skal inn der, og de kommer på nyåret. Det er en kjempespennende butikk som vi ikke i dag har på Finnsnes, sier Bergeim.

Endring

2018 ser ut til å bli et stort år for senteret på Finnsnes.

– I løpet av det neste året blir det en større endring hos oss, større enn det vi har hatt de siste 10 årene. Det er en kabal som skal opp og vi flytter rundt på ting. Andre etasje skal blant annet rendyrkes i forhold til butikker med tekstil og hardware skal ned i første etasje. Det blir spennende, avslutter Bergheim.

TOMT: I de gamle lokalene gjenstår det esker og noen få andre saker. I løpet av uken skal lokalet være helt tømt. På nyåret kommer det inn en helt ny butikk. Foto: Carina Hansen