Slik omtalte i hvertfall Hans-Ivar og Nerilaine Hansen den nye butikken som de har åpnet rett ovenfor Bardufoss Møbler.

Hans-Ivar sa på lørdag at de to håper at den nye butikken skal dekke behovet til kundene i dette området i et mindre format. Det er nå nesten fire år siden han og kona Nerilaine åpnet Finnsnes Orientalmarked i Fredheimgården på Finnsnes. Og nå har de altså startet en mindre utgave av denne butikken på Bardufoss.

Vurderer å ansette en person

Hans-Ivar Hansen sier at de to vet at veldig mange av kundene kommer fra indre Troms, og på en måte har de flyttet varetilbudet ut til der kundene bor, noe de håper vil bli godt mottatt.

- I en liten bransje som vår må man prøve å få det kundetilfanget man kan klare å få, sier han. Hans-Ivar forteller at i første omgang er det han selv som stå bak disken i den nye butikken, så får de to se an hvordan butikken blir mottatt før de tar en avgjørelse om å ansette en person på Bardufoss.

Mindre utvalg enn Finnsnes

Hans Ivar sier at butikken på Bardufoss naturlig nok ikke kan ha det samme utvalget som man har på Finnsnes.

– I butikken på Finnsnes har vi rundt 3.500 varesorter, og her på Bardufoss som jo er en mindre butikk har vi et representativt utvalg av det vi vet erfaringsmessig er de mest etterspurte varene.

– Vi har tatt ned utvalget innen flere varesorter, men sørger for at vi skal dekke behovet innen de fleste matkulturene.

– Vi har kunder fra de fleste verdensdelene som er inne og handler hos oss. Faktisk er det slik at det er lettere for meg å si hvilke deler av verden vi ikke har hatt besøk av, sa Hans-Ivar på lørdag.

Hans-Ivar Hansen og kona Nerilaine Hansen har åpnet en avdeling av Orientalmarked på Bardufoss. Foto: Stein Wilhelmsen