I forrige uke la Pettersen ut seksjonen sin i bygget på Silsand ut for salg. Det har ført til flere spørsmål, men en ting kan hun avklare først som sist.

– Jeg skal ikke legge ned, men skal flytte på meg. Håpet er å få solgt før 1. januar, da er det rolig og jeg får god til på å flytte. Men slik som det er nå, er det hemmelig hvor jeg skal flytte, sier Pettersen med kortene tett til brystet.

Nå blir det nytt liv i dette bygget Dette forretningsbygget på Silsand er nå solgt. En av kjøperne har spennende planer. Silsand

Bygget som hun i dag deler med Bakeri Nostalgi har fått en takst på litt over to millioner kroner. Selv om hun skal flytte, er det viktig at hun fortsatt holder seg i nærheten, innrømmer hun.

– Jeg skal fortsatt holde meg i samme området, det kan jeg fortelle. Så jeg har ikke tenkt å flytte så langt, jeg må jo fortsatt være her på Senja. Det er bra for Silsand at folk bruker oss som holder til på denne sia, sier Pettersen.

Takker kundene

Etter oppstarten i 2014, forteller fotografen at det bare har gått oppover for den senjabaserte bedriften.

– Kurven har bare gått oppover siden starten, så det har gått veldig bra. Jeg opplever at vi ikke har behov for mye markedsføring, det håper og tror jeg er på grunn av at kundene liker det vi gjør og sitter pris på bildene vi tar, det setter vi stor pris på.

Forskjellig

Når fotostudioet flytter kommer de til å utvide sine tjenester.

– Det blir mye av det samme som vi leverer i dag, bryllup, konfirmasjon, barn og slikt, men vi ønsker å sikte oss mer inn på bedriftsfotografering. Vi er to ansatte i dag, meg og ei anna. Det som er så bra da, er at vi kan dele på oppgavene. Hun fotograferer det hun liker, og jeg gjør det jeg liker. Det er kjempeflott å gjøre det slik, avslutter Pettersen.