Tryg ga onsdag 15 nye livbøyer til Lenvik kommune. Livbøyene skal plasseres ut vei kaier eller brygger på Finnsnes og omegn.

Konkurranse

For å finne ut hvor behovet er størst for livbøyer ønsker ordfører Geir-Inge Sivertsen innspill fra folk.

– Jeg utlyser herved en konkurranse som vil vare i 14 dager fra i dag av. Alle som vil kan sende inn forslag til meg på hvor de ønsker at livbøyene skal plasseres, sier Sivertsen, og legger til at alle forslag må sendes på mail til geir.inge.sivertsen@lenvik.kommune.no.

– Vi er opptatt av å sikre hele kysten med disse livbøyene, og vi gir hvert år ut over 2.000 nye livbøyer i landet, sier Hans Idar Natvik, som er ansvarlig for region Vest-Nord i Tryg.

Åpnet kontor på Finnsnes

Overrekkelsen av de 15 livbøyene ble gjort i forbindelse med at Tryg Forsikring onsdag åpnet en ny avdeling på Finnsnes. Kontoret ligger i andre etasje i Storgata 23, og har fem ansatte.

– Finnsnes er et stort område i vekst, og vi er opptatt av å ha lokal tilhørighet. Det var naturlig for oss å etablere et kontor her nå, sier daglig leder i Tryg Tromsø Sindre Staff.

De fem ansatte skal jobbe mot både privat- og bedriftskunder i Midt-Troms-området. I tillegg vil også Nordea, som samarbeidspartner til Tryg, ha kontortid ved behov i lokalene.

– Vi er også på utkikk etter noen flere ansatte etter hvert, sier avdelingsleder ved Finnsnes-kontoret Jørgen Engenes.

Tryg har tidligere hatt et kontor på Finnsnes som ble lagt ned for noen år siden. Ordfører Sivertsen var glad for at forsikringsselskapet nå kommer tilbake med egen avdeling på Finnsnes.

– Jeg vil ønske Tryg velkommen tilbake til Finnsnes. Det at Tryg nå velger å etablere seg her betyr jo bare at det skjer mye i dette området. Det er veldig artig, sa han.

NYTT KONTOR: Onsdag åpnet Tryg kontor på Finnsnes. Fra venstre: leder Nordea Tromsø Geir-Åge Johansen, Maximilian Zimmer ved Finnsnes-kontoret, leder for Finnsnes-kontoret Jørgen Engenes, Lisa Kvalvik ved Finnsnes-kontoret og Hans Idar Natvik som er ansvarlig for region Vest-nord i Tryg. Foto: Susanne Noreng