I måslevl Fjellandsby inviteres aktørene til å gi innspill til fremtidige strategier for vekst og utvikling av reiselivet i regionen, og møtet arrangeres i forbindelse med utarbeidelse av regional næringsplan for Midt-Troms.

- Vi gleder oss til å møte reiselivet i Midt-Troms og øvrig næringsliv i regionen for å høre deres innspill om hva som skal til for å skape vekst og utvikling for reiselivet i vår region, og vi håper på godt oppmøte. Vi opplever at aktørene har stor tro på at det ligger et stort vekstpotensial i næringen, og vi som kommuner ønsker å være aktive tilretteleggere for positiv utvikling i næringen, sier Nils Foshaug, ordfører i Målselv og medlem av styringsgruppa for regional næringsplan i Midt-Troms i en pressemelding.

Ifølge pressemeldinga er ordføreren i Målselv en av innlederne på reiselivsmøtet, med tittel: «Muligheter for reiselivet i Midt-Troms – hva skal til for å utløse potensialet for reiselivet i regionen?»

Til møtet kommer også Trond Øverås, administrerende direktør i Nord Norsk Reiseliv, for å holde innlegg om potensialet for reiselivet i nord.

- Vårt mål med den regionale næringsplanen er å forene kreftene i Midt-Troms og hente ut det store potensialet innenfor satsingsområdene sjømat, reiseliv og forsvar, samt bygge et attraktivt og sterkt bo- og arbeidsmarked i mellom byene nord og sør i fylket, sier Foshaug.