Utfor Utforkjøringa var et resultat av at mannen sovnet bak rattet.
(Foto: Jon Henrik Larsen, Salangen-Nyheter)

Utfor Utforkjøringa var et resultat av at mannen sovnet bak rattet. Foto: Jon Henrik Larsen, Salangen-Nyheter

Kjørte av veien – nå må sjåføren punge ut

Salangsværingen sovnet bak rattet og kjørte med det av veien. Det kostet han 7.000 kroner.

De var i juni i år at salangsværingen var mer trøtt enn godt er, i hvert fall med tanke på at han satte seg bak rattet og la i vei. På sin ferd på fylkesvei 851 i retning Salangen sovnet han nemlig av, noe som resulterte i at han kjørte av veien på venstre side. Bilen hans havnet i grøfta og ble med det påført materielle skader.

Mannen i 30-årene er nå ilagt en bot på 7.000 kroner. I tillegg mister han retten til førerkortet i et halvt år.

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her

Følg Folkebladet på Facebook

Mer å lese på Folkebladet: