Alt samlet på ett sted: Klikk her for vår fra dag til dag-tjeneste (Lokalvær, skredvarsel, sola, flo/fjære m.m.)

Nå blir det kaldere

Seinhøsten har vært uvanlig varm. Nå ser det imidlertid ut til å gå mot kaldere tider.

Onsdag holder temperaturen seg fortsatt høvelig grei. Yr.no melder om grått vær og temperaturer på 14 grader på dagtid både på Finnsnes og på Bardufoss, mens det i Senjahopen på Senja skal bli ørlite varmere med 15 grader.

Torsdag begynner imidlertid temperaturen å falle alle steder til rundt ti grader, før gradestokken meldes å bikke under ti grader fredag.

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her

Følg Folkebladet på Facebook

Mer å lese på Folkebladet: