– Stasjonen stengte på grunn av oppbud. Før stasjonen stengte var det reelle forhandlinger om eierskifte. Partene fant da ut at oppbud var greiest, sier bostyrer Oddvar Eriksen.

Ved oppbud slettes bedriftas gamle gjeld.

Presiserer

Tirsdag er NorgesGruppen på besøk på Esso stasjonen på Finnsnes.

–  Det er riktig at tidligere eiere av stasjonen, Finnsnes autoservice, er konkurs. Det er viktig for oss å presisere at Morten og Synnøve skal videreformidle driften her på Finnsnes. Det vil fremdeles være en bensinstasjon og butikk her. Esso på Finnsnes er ikke konkurs,  sier distriktsjef Stian Fjeldberg i NorgesGruppen til Folkebladet.

I likhet med Morten Kjærvik, som i disse dager overtar driften av stasjonen, sier han at det kan skje større ting på Esso Finnsnes i fremtiden.

– Det kan bli noe mer i 2017-2018, men jeg ønsker ikke å si noe mer om disse planene enda. Det vi skal gjøre nå er å bygge videre på det som er blitt gjort av tidligere eier i mange år. Det som er viktig er at kundene ikke vil merke forskjell. Planen er å få en til en stasjoin vi er stolte av, sier Fjeldberg.

Når det kommer til dato for gjenåpning er denne fortsatt utsikker.

– Det vil nok ta noen dager. Det er mye som skal etableres og som skal gjøres i forbindelse med eierskifte, sier Fjeldberg som ikke ønsker å gå inn på en konkret dato.

Tidligere sa nåværende eier dette om fremtidsplanene.

– Det skal skje en del med stasjonen det neste året, kanskje allerede om seks måneder. Det er ennå litt for tidlig å si hva det konkret blir, men jeg kan si at det vil bli en totalrenovering både utvendig og innvendig, sa Kjærvik til Folkebladet før stenginga forrige uke.

Av planene som ble nevnt, var en mulig omlegging til Deli de Luca, som i likhet med Esso er en del av NorgesGruppen.