00.36  melder Troms politidistrikt på Twitter at en patrulje har vært innom bygdehuset i Skøelv og gitt et pålegg til festdeltakerene om å dempe seg. Politiet forteller at det var naboer som reagerte på den livlige festen der.

01.26 I Tromsø får politiet en melding om en skadet beruset kvinne som satt på gata. Politiet forteller på Twitter at de kjørte henne til legevakta, og gjorde beslag av hasj. Forholdet blir anmeldt.

01.26 På Finnsnes rapporterer politiet at det er en del folk ute. En av de har fått et muntlig pålegg om å forlate på grunn av overstadig beruselse, skriver de videre på Twitter.

02.11 To seperate fester i Tromsø får besøk av en politipatrulje hvor de ber festdeltakerene om å dempe seg og får forklart følgene hvis dette ikke etterkom dette. Dette blir fortalt på Twitter.

02.45 melder Politiet på Twitter at nok en person på Finnsnes blir beordret om å forlate Finnsnes sentrum på grunn av overstadig beruselse.

04.26 I Harstad rapporteres det om at mange folk er ute og det er mye slossing. Politiet skriver på Twitter at de har bortvist en del folk på grunn av dette.

04.45 I Tromsø er det også rapportert slossing. Her blir en person innbrakt til arresten som følge av en slosskamp i Storgata. Dette skriver Troms politidistrikt på Twitter.

Andre nyheter

23.53 Samlere kunne i helgen sikre seg eiendelene til noen av USAs mest beryktede kriminelle. Et lommeur som har tilhørt Al Capone, ble auksjonens dyreste gjenstand. Les mer om saken fra NTB her.

00.41 Skriver NTB at EU får et felles regelverk for flygning med droner. Dette melder EU-kommisjonen. Les mer om saken her.

02.46 Melder NTB at politiet løslater branntilsiktet mann som er siktet i forbindelse med en av bilbrannene på Vestli i Oslo tidligere denne måneden. Les mer om saken her.

02.51 NTB melder at ekspresidentene Carlos Menem og Cristina Kirchner stiller begge i senatsvalget i Argentina. Les mer om saken her.

08.07 NTB skriver at over 120 mennesker er omkommet etter at en tankbil veltet og tok fyr i Pakistan. Mange andre har alvorlige brannskader. Les mer om saken her.