22.48 i går kveld meldte politiet på Twitter at de hadde gjennomført en fartskontroll langs E6 ved Setermoen. En 18 år gammel bilfører ble tatt for å ha kjørt i 142 kilometer i timen i en 80-sone. Førerkortet ble beslaglagt.

22.58 i Tromsø i går kveld ble en ufin gjest holdt nede av vakter ved et utested, til politiet kom til stedet. Dette melder Troms politidistrikt på Twitter. Personen ble innbrakt til arrest og ble også anmeldt for besittelse av narkotika.

01.02 Melder NTB at en nordmann er funnet død i Laos. Landet grenser til Vietnam i øst, Kambodsja i sør, Thailand i vest og Kina og Myanmar i nord og nordvest. Det var en ung mann fra sørlandet som ble funnet omkommet. Les mer om saken her.

02.01 Melder politiet på Twitter at noen har knust en rute i et bolighus på Kvaløysletta. De søkte etter fire personer sommulige gjerningsmenn etter et innbruddsforsøk, men uten hell. De melder videre at de har et godt bilde av en mann, som de mistenker er en av gjerningsmennene.

03.29 Etter et tiløp til bråk på et utested på Bardufoss, bortviste politiet en person som var beruset. Dette melder Troms politidistrikt på Twitter.

04.30 På Bjarkøy, mellom Harstad og Senja, mottok politiet en melding om knivstikking. Politiet skriver på Twitter at de rykket ut og kom til en person som måtte behandles for kutt. Sak ble opprettet og den mistenkte ble ble transportert til Harstad.

05.28 skriver NTB at fem personer er pågrepet for terrorplaner i Mekka. Myndighetene opplyser at de er pågrepet etter at saudiarabiske sikkerhetsstyrker avverget et angrep. Les mer om saken her.

06.02 skriver politiet på Twitter om en voldsepisode der en bil hadde stanset og angrepet forbipasserende med batong. Det ble ikke registrert som en alvorlig skade, men en sak opprettes.

06.21 Skriver NTB at Tyrkia nå fjerner Darwin fra pensum på skolene. Den er for kontroversiell og vanskelig, hevder myndighetene. Les mer om saken her.