En motorsyklist kjørte torsdag kveld av veien nord for Olsborg i Målselv.

– Han ble dessverre hardt skadet, og selv om det ble jobbet med livreddende tiltak frem til ambulansen kom, sto livet dessverre ikke til å redde, sier operasjonsleder Lars Meland til VG.

Ulykken skapte lange køer i begge retninger.  Øyenvitner sier til Folkebladet at det er kø så langt som til Andslimoen og oppover i Takelvdalen.

Dirigerer trafikken

Rundt klokken 20.30 er det fortsatt køer på stedet, men trafikken dirigeres forbi ulykkesstedet.

Innsatsleder i politiet i Målselv, Arne Markus Svendsen, sier til Folkebladet at de har gode vitneobservasjoner av det som har skjedd.

– To motorsyklister som kom bak den forulykkede, har beskrevet at sykkelen fikk en ubalanse, før motorsyklisten mistet kontrollen, og kjørte i autovernet på andre siden av veien. Deretter ble motorsyklisten kastet av sykkelen, forteller innsatslederen til Folkebladet.

Førstehjelp

De to motorsyklistene kom til stedet fort, og satte umiddelbart i gang med førstehjelp.

– De kunne ikke kjenne puls og fikk heller ingen livstegn. Ambulansen var raskt tilstede og overtok livreddende førstehjelp, før ambulansehelikopter med lege ankom stedet. Legen konstaterte med en gang at mannen desverre var død, forklarer Svendsen.

Mens den avdøde blir fraktet til Tromsø for obduksjon, jobbes det torsdag kveld med å varsle de pårørende.

– Vi venter også på noen trafikketterforskere som skal hjelpe oss på åstedet, sier innstatslederen til Folkebladet.

Det var lange køer etter at E6 ble stengt. Foto: MMS-Tipser
Innsatsleder Arne Markus Svendsen sier til Folkebladet at motorsyklisten ble erklært død på stedet av legen som kom med ambulansehelikopteret. Foto: Stein Wilhelmsen