Bandskap...

Det ligger an til at neste runde med nedleggelser av asylmottak er like om hjørnet, og i Midt-Troms er det nå mottakene på Sjøvegan, Gibostad og Setermoen som er nedleggingstruet, melder Folkebladet. Asylkrisen vil ingen ende ta...!

Kablene til lysregulering av fotgjengerfeltet i Storgata ved Amfi på Finnsnes er allerede lagt og klare til å kobles på, melder Folkebladet. Nå venter Statens vegvesen bare på grønt lys fra Troms fylkeskommune.

Etter sommeren flytter Salong Chéri sin frisørsalong fra Domus-senteret og rett over gata til de tidligere lokalene til Lenvik bygdemuseum i Terningen senter, melder Folkebladet. Og de som har mistet mye av hårprakten fra gamle dager, kan kanskje nå finne tilbake til røttene i hårfine museumslokaler...?

Tidligere daglig leder på «Go2Gate», Hugo Nordnes, gjør comeback i utelivsbransjen ved å kjøpe seg inn i «Pinne», melder Folkebladet. Og «Pinne» er et godt og innarbeidet navn på et et utested hvor man kan ta seg en pinne, så Nordnes trenger ikke å legge to pinner i kors med tanke på å finne noe nytt navn.

Samfunnsmedisinsk avdeling i Senjalegen vil, for å få bukt med overvekt blant unge, innføre én time daglig fysisk aktivitet i alle skolene i regionen, melder Folkebladet. Da er vel elevene snart tilbake til å hoppe strikk, slå ball, spille kanonball eller ha linjegymnastikk i friminuttene — å køyr...!