Alt samlet på ett sted: Klikk her for vår fra dag til dag-tjeneste (Lokalvær, skredvarsel, sola, flo/fjære m.m.)

Lite smak av sommer

Selv om det offisielt ble registret som snøfritt i Tromsø i går av Meteorologisk Institutt, blir det lite smak av sommer i dagene som kommer.

De tosifra plussgradene uteblir kanskje, men sola gir likevel er flott vårvær inn mot helga. Dagen i dag skal starte med gråvær, før skylaget skal lette ut mot ettermiddagen og kvelden. Temperaturene skal bevege seg opp mot åtte grader, melder Yr.no.

Kaldere

Lørdag fortsetter i samme spor som fredagen slutter, med delvis overskya vær og opphold. Samtidig faller kvikksølvet på gradestokken med noen millimeter. Dagen starter med rundt tre grader, før det ut over dagen skal bli opp mot seks-syv grader.

Skyer over

Søndagsværet blir ikke ulikt resten av helga. Dagen starter med delvis overskya vær, før det ut over formiddagen skal skye over. Temperaturene skal holde seg som dagene før.

Si din mening: Du er hjertelig velkommen til å kommentere denne artikkelen (stengt mellom midnatt og kl. 06:00). Du må være innlogget på Facebook for å kunne kommentere. Upassende og injurierende innlegg vil bli slettet! Hele debatter kan også bli fjernet uten forvarsel.

Varsle om upassende innlegg her

Følg Folkebladet på Facebook

Mer å lese på Folkebladet: