Mens det ennå gjenstår ei aktivitetshelg for inneværende sesong, Johansen melde om solid økning for den kommersielle delen av driften.

Les en mer utfyllende sak i dagens papiravis. Du kan også lese saken i e-avisa ved å trykke her.

Solgte dagskort for kvart million Målselv fjellandsby har ikke fått summert tallene ennå, men melder allerede at påsken har vært svært bra, både hva omsetningstall og antall besøkende angår. 4.000 vaffelkaker

I en pressemelding opplyser han at kafé- og pubvirksomheten har hatt en økning av omsetninga på ni prosent.

- Restauranten har for første gang rundet tre millioner og hadde blant annet en økning på 46 prosent op konferansemat og julebort, forteller han.

Han påpeker at det er solgt 3.000 burgere, 1.000 pizzaer, 4.000 vaffelkaker, 5.000 kopper med kakao og 5.000 kopper kaffe.

Store planer

Også omsetningen heiskort har økt. Her viser den daglige lederen til 40.000 flere turer og 3.300 flere unike gjester.

- Målselv Fjellandsby har aldri hatt så stort aktivitetsnivå i vinterferien og i påska, som i år. Selskapet vil framover fortsatt ha sterkt fokus på barnefamilier og det er i skrivende stund planer om flere tunge investeringer, påpeker han.

Dette skal være klart før kommende sesong.

- I år vil det trolig ferdigstilles rundt 20 nye hytter i fjellandsbyen, og bortsett fra under oppstarten i 2008/2209 har det ikke vært større byggeaktivitet i Nord-Norges største fjellandsby, melder Johansen.