FINNSNES: Irene Lange Nordahl har nå startet opp som forretningsutvikler og prosjektleder for "Leverandørutvikling havbruk Troms". Det meddeler Senja Næringshage i en pressemelding.

"Leverandørutvikling havbruk Troms" er et leverandørprosjekt i regi av næringshagene i Troms tilknyttet havbruksnæringa, som skal bidra til økte ringvirkninger fra havbruksnæringa gjennom leverandørutvikling i nord. Per i dag er åtte havbruksaktører og i overkant av 20 leverandører med i prosjektet .

– En ressurs

- Vi er glade for å få en ressurs som henne inn i næringshagen, og har sterk tro på at hennes kompetanse, entusiasme, nettverk og store energi vil tilføres oss mye, sier daglig leder Stig Stokkland i Senja Næringshage.

Gleder seg

Nordahl sjøl gleder seg til å ta fatt på nyjobben.

- Jeg ser fram til å starte opp i denne nye jobben med ansvar for å jobbe med leverandørutvikling knyttet til havbruksnæringa. Det skjer mye innen denne næringa nå, og jeg ser fram til å jobbe med leverandørutvikling sammen med leverandørene og havbruksaktørene og dyktige kollegaer i Senja Næringshage, sier Irene Lange Nordahl.