Mandag arrangerte Mix kjeden burgerkonkurranse i Riga, der Sørreisa også deltok. Til tross for at de ikke helt nådde opp, fikk de gode tilbakemeldinger på smaken på den så kalte «Sørreisaburgeren». Spesielt fra en profilert programleder, sist kjent fra TV-programmer som "Skal vi danse" og Norsk-Tipping sitt "Nabolaget".

– Alex Rosén var en av fire i smakspanelet og han syntes vår var best. Det er jo selvfølgelig bra å høre! Vi får mye skryt av burgeren hjemme, og vet den er god. De andre i smakspanelet syntes også den var god, men en måtte jo vinne, ler Janne Karlsen, fra Mix Sørreisa, i samtale med Folkebladet.

– Hvordan syntes du det var å delta?

– Personlig var det helt forferdelig grusomt å være med, det har med å gjøre at man er så nervøs og jeg måtte jo stå på den scenen. Men når man først var der gikk det jo greit.

Fornøyd

Hun sier de er godt fornøyd med topplasseringen

– Andreplassen er ikke så verst. Vi føler at vi har satset på riktig produkt og jobbet mye med hvordan en skal sette burgeren sammen. Den hjemmelagde dressing og tilbehøret som skal passe til hverandre. Det er en eksklusiv burger som koster mer, men det er den vi selger mest av, sier Karlsen

Den videre satsingen skal ikke nødvendigvis løfte opp flere burgere, men de kommer nok til å utvide menyen etterhvert.

– Vi som er så nyoppstartet, har en enkel og grei meny og vi kommer til å fortsette å jobbe med det. Produktene vi leverer skal være god kvalitet og god smak, så skal vi utvide etterhvert. Ikke innenfor burger, men noe annet på menyen tenker jeg. Rent avslutningsvis føler vi at vi har gjort noe veldig rett med

I følge nettsiden til Mix kjeden, er det 152 Mix-lokaliteter i Norge.