MOSS: Det er funnet klær som sannsynligvis tilhører den 25 år gamle kvinnen som har vært savnet i to døgn i Moss. Letingen fortsetter med mannskaper fra Sivilforsvaret, meldte NTB fredag kveld.

Bodde i Dyrøy

Politiet bekrefter overfor Nordlys at den 25 år gamle kvinnen, som politiet gikk ut med navnet på fredag, opprinnelig er fra Moss, men for tiden bor i Brøstadbotn.

– Hun er opprinnelig fra Moss, men har bodd i Troms i en tid. Hun har vært på besøk hos familie i Moss da hun ble meldt savnet, bekrefter operasjonsleder Ingar Signebøen i Østfold politidistrikt overfor Nordlys.

Fant klær

Det er Maria Skøyen Jensen (25) som har vært savnet i Moss siden onsdag.

Det siste noen har hørt fra henne var ved 21-tiden onsdag kveld. Kvinnen var på besøk hos familie på Tronvik på Jeløya. Ifølge politiet har hun gått ut uten mobiltelefon og ikke kommet tilbake, skriver Moss Avis.

– Dykkersøket er avsluttet for i dag, men vi vil prøve igjen lørdag formiddag, sier operasjonsleder Ingar Signebøen til NTB ved 20-tiden fredag kveld.

Beredskap

Mannskaper fra Sivilforsvaret fortsetter letingen, etter at ekvipasjer fra Norske Redningshunder og Røde Kors har holdt det gående gjennom hele fredagen.

Det er funnet klær som sannsynligvis tilhører kvinnen, bekrefter operasjonslederen.

Dyrøyordfører Marit Alvig Espenes sier til Nordlys at kommunen er satt i beredskap etter at man fikk vite at en innbygger er savnet, og at store styrker leter etter henne.