SETERMOEN: Etter bare seks måneder i drift har innehaver Finn Hagen på Biffhuset Setermoen valgt å legge kjøkkenredskapene på hylla. Årsaken skal være vanskeligheter med å finne ny kokk og driver.

– Jeg har som eier og daglig leder besluttet å stenge restauranten for godt, skriver Hagen på Biffhusets profil på Facebook.

- Dette på grunn av vanskeligheter med å finne ny kokk og driver. Vil takke alle kunder som har besøkt oss den korte tiden vi har hatt åpent. Vil også takke Bardu kommune og huseier som har stilt opp for oss hele tiden, påpekes det videre.

- Ikke penger

Daglig leder ved Biffhuset, Frank Trælnes, forteller til avisa Nye Troms at det var flere ting som gikk galt ved etableringen av Biffhuset.

- På et tidspunkt har vi sagt til de ansatte at vi ikke har penger i bedriften til å betale ut lønn. Per dags dato har vi ikke inntekter, sier Trælnes til avisa.

- Anmelder

Tidligere kokk ved Biffhuset, Richard Sandnes, anmelder ifølge Nye Troms bedriften. Han hevder å ikke ha fåt utbetalt all lønn han har krav på.

- Det var dårlige rutiner. Ingen IK-mar-system, ingen temperatursystem og jeg sluttet etter tre måneder, sier han til avisa.

Han er stiller spørsmålstegn ved hvordan bedriften ble drevet. Nå vil han anmelde Biffhuset for å få pengene han mener de skylder ham.

- Jeg føler meg lurt, sier han til avisa.

Trælnes ønsker ikke å kommentere Sandnes sine påstander, men påpeker at Biffhuset hadde gode rutiner.

Nå får du endelig biff i Bardu Med biff på menyen sammen med en spesiell egenkomponert saus, åpnet den etterlengtede restauranten, Biffhuset på Setermoen tirsdag kveld. Godt besøkt

Tidligere har Hagen uttalt til Folkebladet at restauranten har vært godt besøkt. I april i år, da Hagen annonserte åpningen av Biffhuset, forklarte han til at restauranten var et etterlengtet tilbud.

– Ja, helt klart. Vi har kun et gatekjøkken fra før, så dette er definitivt noe folk har ventet på, sa Hagen den gang.

Planen var også at stedet skulle fungere som et utested i helgene.