BOTNHÅGEN: Det er ingen tvil om at initiativtaker Christian Larsen, er svært fornøyd med billettsalget for gjenforeningsfesten til utestedet Sumaloftet.

– Dette er helt fantastisk, det er utrolig artig med et sånt engasjement. Det gir oss en skikkelig motivasjon for oss som arrangører. Nå er det fult fokus å lage en fantastisk heidundrende kveld den 19. november, sier Larsen.

Utelukker ikke flere billetter

Finnsnes Forum og Bil i Nord som er med arrangører skal sammen med Larsen nå starte å planlegge en rigg, ikke ulik en minifestival ifølge Larsen. Fra før har han nevnt at det blir både telt og noe uteområde på Bil i Nord sine lokaler i Botnhågen. Larsen sier han ikke kan utelukke at det kan komme flere billetter i salg.

– Dette kan jeg nok ikke svare på stående fot. Det er 700 vi har operert med. Nå starter rigging av lokalene og planleggingen rundt dette. Vi skal se på hvor mye plass som går bort, så vil vi kunne ta en vurdering på hvor mye plass vi eventuelt har til rådighet. Så det er ikke helt umulig og jeg kan derfor ikke avvise det, sier Larsen.

Håper på gjentakelse

For det er flere som har vært i kontakt med arrangørene for å få flere billetter, noe som gir et håp om en mulig årlig gjentakelse på festen.

– Det har vært mange som har tatt kontakt for de ikke har fått billetter, og det viser jo et stort engasjement for en slik fest. Det lover godt for fremtiden. Nå skal vi levere, og publikum bestemmer om det skal bli fast. Dette er noe vi må se på i ettertid. Vi kunne nesten ikke ha fått et bedre utgangspunkt, så skal vi ta en vurdering i etterkant om dette er noe vi skal gjenta, avslutter Larsen.